Prima pagină  »  Ştiri  »  Mercedes-Benz Clasa E - primul test drive al simtur
9 MARTIE 2009, 13:54
1,935
0
Mercedes-Benz Clasa E - primul test drive al simtur
De Mercedes-Benz
0
Prin intermediul noii Clase E, Mercedes-Benz mai face un pas semnificativ in ceea ce priveste siguranta si confortul celor aflati in interiorul autoturismului. Iar pentru a testa aceste doua caracteristici, Mercedes-Benz a initiat primul test drive al simturilor.

Cine altcineva ar putea conduce acest automobil, daca nu fostul pilot de Formula 1 si castigator de Grand Prix, Jean Alesi! In plus, pentru a masura confortul oferit de noua Clasa E, Mercedes-Benz a ales unul dintre cele mai sensibile instrumente de masura din lume: vocea incomparabila a Dianei Reeves, castigatoare a patru premii Grammy si una dintre cele mai apreciate cantarete de jazz a timpurilor noastre.

Diana a fost invitata sa interpreteze cantecul “Better than Anything” in timpul unei calatorii la bordul noii Clase E, iar inregistrarea, alaturi de imagini ale test drive-ului, pot fi urmarite pe www.mercedes-benz.ro/ConcertInE.

Clasa E stabileste de decenii intregi standardele in confortul deplasarilor pe distante lungi si intrece nivelul deja performant al seriilor anterioare, fiind o dovada a progresului semnificativ realizat de catre inginerii de la Mercedes-Benz. Succesoare a modelului care s-a bucurat de cea mai mare apreciere in lumea intreaga, noua limuzina Clasa E este numarul unu in clasa de lux. Incepand cu 1947, cand modelul 170V a fost introdus ca predecesor direct al Clasei E, Mercedes-Benz a produs mai mult de 10 milioane de limuzine ce apartin acestui segment. Toate acestea transforma Clasa E in cea mai de succes limuzina business din lume.

Noua Clasa E va fi disponibila in centrele si reprezentantele autorizate Mercedes-Benz din Europa incepand cu sfarsitul lunii martie 2009.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!