Prima pagină  »  Ştiri  »  Mr. Olympia a vizitat stand-ul Audi la Geneva
10 MARTIE 2009, 22:39
1,248
0
Mr. Olympia a vizitat stand-ul Audi la Geneva
De Redactia PiataAuto.md
0
Guvernatorul statului California, Arnold Schwarzenegger, a fost prezent si el la Salonul Auto de la Geneva. Acesta i-a mirat pe toti cei prezenti dar in special pe organizatori, datorita faptului ca nu si-a anuntat aparitia aici. Primul stand pe care la vizitat Mr. Olympia a fost cel al germanilor de la Audi. Aici, puternicul actor, si-a impartit impresiile despre modele admirate cu Rupert Standler, Presedintele Audi.

Vehiculele Audi, debutante la Geneva, au fost subiectul principal al discutiei dintre cei doi. Astfel Arnold Schwarzenegger a remarcat design-ul inedit al dinamicului Audi TT RS, functionalitate lui Audi A4 Allroad Quattro cit si confortul stilat pe care il ofera sportivul Audi S5 Cabrio – de care s-a convins personal.
Dar vehicolul care l-a impresionat cel mai tare pe guvernatorul republican al Californiei, a fost copia autentica a bolidului de curse Auto Union Type C Streamliner, a carui forma aminteste de o picatura de apa in cadere. Anume cu acest sport car, in anul 1937, pilotul Bernd Rose Meyer, a fost primul din lume care a depasit viteza de 400 km/h pe un traseu public. E de mentionat ca timp de numai trei zile, cu acest automobil au fost doborite 15 recorduri mondiale de viteza.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!