Prima pagină  »  Ştiri  »  O alta viziune, un alt monstru - Porsche Cayenne Design Edition
26 MARTIE 2009, 16:20
1,925
0
O alta viziune, un alt monstru - Porsche Cayenne Design Edition 3
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
Porsche AG a prezentat un nou model cu un design exclusiv, numit Porsche Cayenne GTS Design Edition 3 si doar 1.000 de exemplare vor vedea lumina zilei. Pina in prezent au mai fost produse inca doua modele din aceasta serie Cayman S Design Edition 1 si Boxter S Design Edition 2.

De noua serie limitata s-au ocupat design-erii din studioul austriac Porsche, care au depus multa munca ca sa iasa acest model exclusiv. Acestia au ales pentru caroserie si jante culoarea Lava Grey Metallic un gri intunecat, ce subliniaza stilul sportiv al automobilului. Farurile fata bi-xenon sunt si ele de o culoare intunecata, in timp ce in partea spate gasim inscriptia modelului ’’Cayenne GTS’’ unde litera ’’S’’ este de culoare rosie, un detaliu mic, dar placut. In partile laterale gasim liniile sportive ce pornesc de pe capota, ce au inscriptia - Porsche Design Edition 3.

Design-erii au depus multa munca si in salonul SUV-ului sportiv. Plansa de bord are un design mai sportiv, care impreuna cu panelurile usilor cusute cu fir rosu si cu combinatia pielii cu Alcantara redau un efect nemaipomenit. Interiorul sportiv mai este caracterizat de elementele din carbon de pe consola centrala, de scaunele tapitate cu Alcantara si desigur de placa de pe torpedou, care demonstreaza apartenenta vehiculului la familia Porsche Design Edition 3. Proprietarul acestui automobil exclusivist va fi alintat de sunetul emis de noul sistem de esapament, care emite sunetul atit de caracteristic vehiculelor Porsche, iar daca va avea dorinta, il poate astupa cu ajutorul celor 14 difuzoare ale sistemului audio Bose 5.1 cu putere totala de 410 W.

Dinamica acestui model este demna de un model Porsche. Aceasta este asigurata de propulsorul V8 normal aspirat de 4.8 litri, ce livreaza 405 cai putere si un cuplu maxim de 500 Nm. Aceste date ii vor aduce emotii incitante conducatorului, mai ales ca accelerarea pina la 100 km/h dureaza 6.5 secunde iar viteza maxima este de 250 km/h.

Dupa traditie, toate versiunile Porsche Design Edition, dispun de o serie de accesorii. Astfel aceasta versiune vine cu un ceas stilat de mina, cu design inspirat de salonul automobilului, a carui carcasa de 42 mm este din titan usor. Alt accesoriu sunt cele patru genti. Cel mai mare din ele are un volum de 62 litri, asa deci toate pot fi folosite pentru calatorii.

Seria limitata Porsche Cayenne GTS Design Edition 3, va putea fi procurata la sfirsitul lunii Mai, din Germania. Este o viziune interesanta a design-erilor acest GTS, doar ca e pacat ca nu toti ne vom putea bucura de ea in realitate.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!