Prima pagină  »  Ştiri  »  Peugeot Outdoor – francezul nonconformist
31 MARTIE 2009, 15:47
1,878
0
Peugeot Outdoor – francezul nonconformist
De Redactia PiataAuto.md
0
Peugeot Bipper Tepee, micutul si compactul automobil utilitar, are o noua versiune, numita Outdoor. Acest nume deja se utilizeaza in gama de modele Peugeot, in special la modelul Partner. Outdoor este un automobil econom si practic, care este foarte usor de manevrat dar si cu emisii scazute de noxe, ce dispune de 5 locuri, spatiu mare de depozitare a bagajelor, la o lungime de doar 3.97 metri.

Acest automobil este destinat pentu nonconformisti, care citeodata se aventureaza in afara orasului, dar care pretuiesc stilul, dinamismul si dimensiunile compacte. Fata de modelul standart Bipper Tepee, versiunea Outdooor, se deosebeste prin bara de protectie fata putin modificata, a carui insertii argintii ii redau automobilului un exterior apropiat de cele ale unui off road-er, posibil inspirat si de garda la sol marita cu 15 mm. In partile laterale, pe usi, au aparut insertiile din plastic, care apara automobilul de diferite obstacole pe drumurile ceva mai greu accesibile, aici mai putem evidentia si ferestrele mici dar stilate, care prin forma lor il indeparteaza pe Outdoor de la modelul standart.

Cele mai radicale schimbari au fost aplicate la partea din spate, in locul usilor ce se deschid larg, acestea se deschid orizontal. Cit priveste linia unde cele doua jumatati se unesc, design-erii nu au faut-o dreapta, dar sub forma valurilor cu un cerc pe centru, pe care de altfel se afla emblema mare cu leul comun modelelor Peugeot.

In rezultat, intreg exteriorul s-a primit mai dinamic si predispus aventurilor. La interior, cu usurinta vor incapea 5 pasageri, iar volumul portbagajului poate fi marit de la 356 litri pina la 2500 litri, daca vor fi scoase scaunele spate.

Pentru o deplasare confortabila prin oras sau pe drumurile de tara, Bipper Tepee Outdoor este dotat cu doua propulsoare. Unul de 1.4 litri pe benzina, cu 75 cai putere, si unul diesel HDi, la fel de 1.4 litri dar cu 70 cai putere. Ultimul consuma 4.5 litri la 100 km, iar emisiile de CO2 constituie 119 g/km.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!