Prima pagină  »  Ştiri  »  Premierele Mazda la salonul auto de la Geneva
4 MARTIE 2009, 09:41
1,154
0
Premierele Mazda la salonul auto de la Geneva
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
Mazda Motor Corporation vine la Geneva cu 3 premiere, ele fiind cele doua premiere mondiale Mazda 3 MPS si Mazda MZR, cit si Mazda CX-7 face lift cu motor diesel.

Noua Mazda 3 MPS.

Mazda 3 MPS vine cu o serie de lucruri ce o diferentiaza de modelul Mazda 3, ca de exemplu gurile de racire amplasate in partea fata, un spoiler mai mare in spate si pneuri mai mari. Puterea ii este asigurata de catre motorul de 2.3 litri DISI Turbo cu 260 cai putere. Acest motor este mai econom si mai curat decit predecesorul sau. Mazda 3 MPS este prima in lume ce dispune de un convertizor catalitic bazat pe nanotehnologie, pneuri si directie revizuite sa ii ofere lui MPS o directie mai buna.

Mazda 3 i Stop - Tehnologie ‘’verde’’ pentru noua Mazda 3.

La standul Mazda va mai fi prezentat si sistemul i Stop ce va fi disponibil standart pentru Mazda MZR . Acesta este primul sistem in lume ce foloseste energia provenita din arderea combustibilului ce restarteaza motorul dupa ce acesta a fost oprit automat la stationarea vehiculului la semafor sau in ambuteiaj. I Stop in conlucrare cu micile schimbari aduse la nivelul aerodinamicii a permis reducerea consumului de conbustibil cu aproximativ 14 % fata de modelul curent.

Mazda CX-7 Facelift.

Primul SUV al companiei nipone, Mazda CX-7 a suferit un facelift ce semnificativ a improspatat infatisarea acestuia, cit a fost dotat si cu tehnologii noi. O novatie ar fi motorul de 2.2 litri turbo diesel common rail, a carui consum mixt este de 7.5 litri in timp ce dezvolta 173 cai putere, ce de altfel dispune si de un nou sistem catalitic, prezent pentru prima data pe un vehicul Mazda. Mai este disponibil si un motor pe benzina de 2.3 DISI turbo ce produce 260 cai putere.

La interior noul CX-7 vine cu un sistem de navigatie nou ce poate fimonitorizat pe ecranul de rezolutie mare prezent la bord, cit si sistemul de monitorizare spate care prin intermediul camerei video va ghideaza pe monitor directia potrivita. Mazda CX-7 va fi un cu transmisie integrala ceea ce ii va permite sa nu-i fie frica de suprafetele de drum ne asfaltate.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!