Prima pagină  »  Ştiri  »  Rick Wagoner, seful General Motors si-a dat demisia
31 MARTIE 2009, 09:38
1,847
0
Rick Wagoner, seful General Motors si-a dat demisia
De Redactia PiataAuto.md
0
O stire ce cutremura lumea automobilistica...Seful General Motors, al doilea cel mai mare constructor auto din lume dupa Toyota, Rick Wagoner si-a dat demisia. Aceasta a avut loc in urma intrevederii avute cu Administratia suprema a companiei si cu Presedintele SUA, Barack Obama, care vadit s-a aratat nemultumit de modalitate in care au fost cheltuiti cei 17 mlrd Dolari SUA, ce au fost oferiti de Guvernul SUA pentru lupta cu criza economica, cit si pentru planul de restructurizare a companiei, iar ca masura radicala pentru situatia creata a sugerat demisia lui Rick Wagoner.

Ex-presedintele General Motors in urma demisiei sale, a multumit tuturor care a sprijinit compania cit si pe el personal in tot acest timp. Acesta a apreciat angajamentul comisiei de administrare General Motors, dar si suportul oferit de numerosii parteneri ai companiei, in special dealer-ilor cit si furnizorilor. Totusi cele mai multe multumiri si cuvinte de lauda, le-au primit angajatii GM din intreaga lume, astfel dupa Rick Wagoner, acestia au fost de-a lungul celor noua ani, sursa principala de inspiratie si mindrie pentru companie, iar curajul si devotamentul demonstrat in situatiile grele, merita doar cuvinte supreme de apreciere.

Cit despre inlocuitorul sau, Fritz Henderson, ex-presedintele General Motors Rick Wagoner, a declarat ca este persoana perfecta pentru acest post, datorita experientei acumulate in cadrul companiei, dar si datorita cunostintelor din domeniul industriei globale, care la sigur il vor ajuta la depasirea eforturilor de restructurizare a companiei, mai ales ca dispune de intelectul necesar, energia si suportul angajatilor.

In declaratia facuta publica de Rick Wagoner usor se poate observa cit de atins este acesta in urma demisiei sale, dar totusi s-a aratat ferm convins ca compania va putea depasi momentele grele prin care trece si ca va avea un viitor maret in continuare, cel putin datorita experientei acumulate de-a lungul istoriei bogate.

In poza :

De la stinga la dreapta: Presedintele General Motors, Rick Wagoner, Vice-presedintele General Motors, Ray Young, si Directorul General al GM, Fritz Henderson, linga Chevrolet Malibu Hybrid in sediul central al companiei General Motors din Detroit, la 20 Martie 2008.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!