Prima pagină  »  Ştiri  »  Rolls Royce confirma aparitia modelului RR4
24 MARTIE 2009, 17:05
1,929
0
Rolls Royce confirma aparitia modelului RR4
De Redactia PiataAuto.md
0
Constructorul britanic de automobile, exclusivistul Rolls Royce, anunta lansarea unui nou model, numit RR4. Acesta va deriva din conceptul 200EX, prezentat la Salonul Auto de la Geneva. Anuntul a fost facut in cadrul unei conferinte de presa, tinute de Presedintele Rolls Royce, Tom Purves. Acesta a declarat ca odata cu anuntarea producerii unui nou model in 2006 si cu prezentarea lui 200EX la Geneva, publicul a aratat un interes deosebit pentru acesta. Astfel cu cit compania este mai aproape de inceperea producerii, cu atit mai interesant este de a dezvalui noi detalii despre noul model.

De la Rolls Royce RR4 trebuie sa ne asteptam doar la confort si calitate caracteristica marcii, noul model la sigur va aduce doar experiente autentice marcii pentru proprietarii sai. Aceste experiente vor fi garantate de un propulsor V12 nou, de 6.6 litri cu turbo charger ce va livra o putere de peste 500 cai putere. Motorul va fi cuplat la o cutie de viteze automata ZF cu 8 trepte.

Iata ca Rolls Royce, aprinde iarasi spiritele in jurul noului model, si face sa asteptam cu nerabdare productia noului model. Mai greu este pentru cei ce au intentia de a procura un astfel de model, asteptarea le va fi mai grea.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!