Prima pagină  »  Ştiri  »  Sacrificare de automobile la Tuning Show-ul din Marea Britanie
31 MARTIE 2009, 16:55
2,135
0
Sacrificare de automobile la Tuning Show-ul din Marea Britanie
De Redactia PiataAuto.md
0
Cu putin timp in urma relatam despre cel mai mare Tuning Show din Marea Britanie, ISTS, ce urmeaza sa se petreaca pe 11-12 Aprilie 2009, pe circuitul Donington Park. Dupa cum spuneam, aici va putea fi intalnit un numar mare de vizitatori printre care si vedete locale, iar pentru iubitorii de senzatii tari, se va oferi posibilitatea de a simti pe propria persoana, ce inseamna un adevarat sport car in schimbul unei taxe simbolice. Toate aceste lucruri sunt nesemnificative in comparatie cu prezenta la show a monstrilor BigFoot si Thunder Bolt, care practic vor strivi automobilele mici pe care vor ateriza dupa salturile ce vor tine cu sufletul la gura publicul.

Acestia vor domina arena cu ajutorul rotilor uriase de 66 inch si cu viteza maxima de 130 km/h. Cu mare nerabdare va fi asteptat BigFoot, care detine o multime de recorduri mondiale, inclusiv si cel pentru cea mai lunga saritura – 62 metri peste un Boeing 727. La show nu vor fi aduse avioane pentru a servi ca obstacole, dar vor fi aduse un numar mare de masini ce vor fi sacrificate de dragul publicului dornic de astfel de experiente. Tot aici se va incerca saritura peste 14 automobile, adica o distanta de peste 35 metri.

Printre englezi este foarte populara parcarea cu un automobil Mini intre altele doua de acest gen. Astfel, cu riscul ca multe masini vor avea de suferit dupa aceasta, oricare doritor ce va achita o suma simbolica de 25 lire, va avea ocazia sa ia lectii de la cascadorii din echipa ’’Stunt Drive UK’’ care ii vor ajuta sa nu deterioreze micile masinute britanice. Pentru cei care doresc sa priveasca dintr-o parte, Fred Crosset va demonstra adevarata maiestrie in controlul motocicletei sale, cu care va sari peste diferite rampe si obstacole pentru a incanta publicul.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!