Prima pagină  »  Ştiri  »  Skoda dezlantuie Yeti la Geneva
4 MARTIE 2009, 10:14
1,170
0
Skoda dezlantuie Yeti la Geneva
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
Producatorul ceh de automobile, Skoda, dezvaluie lumii intregi la Salonul Auto de la Geneva, noul sau model numit Yeti. Acest este un vehicul compact cu 5 usi si o lungime de 4.2 metri. Grila radiatorului si farurile stilate demonstreaza apartenenta acestuia la familia Skoda. Yeti are un fizic robust si solid datorita jantelor de 17 inch, in timp ce liniile sale stilate si pozitia inalta dau efectul unui vehicul voluminos.

Pe Yeti vor fi disponibile 2 motoare pe benzina si 3 diesel. Cele pe benzina sunt de 1.2 litri TSI cu 105 cai-putere, si 1.8 litri TSI cu 160 cai-putere pentru versiunea cu tractiune integrala. Motorizarile diesel sunt toate 3 de 2.0 litri TDI CR ce dizvolta 110, 140 si 170 cai-putere, disponibile si acestea in versiunile cu tractiune integrala, care sunt foarte eficiente inafara asfaltului.

Skoda Yeti este insa si un model incapator, avand posibilitatea stocarii in compartimentul pentru bagaje a unui volum de pana la 1.760 litri de bagaje, in cazul rabatarii scaunelor spate.

Skoda Yeti se vrea a fi un compact-car istet, ce e predispus sa agite spiritele in jurul sau, si care combina aspectele practice cotidiene cu caracteristicile unui offroad-er.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!