Prima pagină  »  Ştiri  »  Un ceas sau un Audi – pentru ce optati?
26 MARTIE 2009, 17:49
2,066
0
Un ceas sau un Audi – pentru ce optati?
De Redactia PiataAuto.md
1
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
Anul acesta, Audi sarbatoreste 100 ani de istorie, 100 ani de existenta a unei marci ce face furori si in prezent cu ajutorul modelelor sale excelente. Cifra de 100 ani e una care spune multe despre o marca, iar daca este sa ne gindim bine, 100 ani inseamna supravietuirea celor doua razboaie mondiale, perioadelor de de dictatura si de criza mondiala financiara. S-a depus un lucru enorm de-a lungul acestor ani, astfel Audi a decis sa accentueze acest fapt cu ajutorul unei serii limitate de ceasuri mega exclusive.

Audi Centennial Timepiece sunt numite acestea, si vor fi produse doar o suta de exemplare, cite unul pentru fiecare an de istorie. Partenerul lui Audi la producerea ceasurilor va fi compania germana Chronoswiss, cunoscut si el ca devotat preciziei si calitatii impecabile. Trasaturile caracteristice ale acestei serii limitate sunt sticla din cristal, cadranul din smalt autentic inspirat de instrumentele legendarului Auto Union, cit si de roata dintata laterala. In partea spate poate fi vazut mecanismul ceasului, iar fiecare model va fi inscriptionat cu numarul de serie in lateral.

Editia limitata Audi Centennial Timepiece va fi produs in doua variante, din platina si din aur alb. Fiecare din cele 35 modele din platina si 65 modele din aur alb, vor fi ambalate intr-o cutie din lemn incrustata cu bijuterii si va fi de o culoare neagra. Fiecare exemplar va avea ca accesoriu o lupa si o surubelnita. Pretul este unul pe masura, potentialii cumparatori vor trebui bine sa se gindeasca ce doresc un ceas sau un Audi, asta din motiv ca ceasul este la un pret aproximativ cu un model Audi A4. Exemplarele din platina costa 24.900 Euro, iar cele din aur alb 14.900 Euro!

Stati pe aproape, anul acesta vom auzi multe lucruri placute de la Audi...
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!