Prima pagină  »  Ştiri  »  Un nou showroom inaugurat la Balti de Elita 5
9 MARTIE 2009, 13:20
3,371
0
Un nou showroom inaugurat la Balti de Elita 5
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
Mai bine de 6 ani holding-ul Elita 5 este unul din liderii importatorilor de automobile in Republica Moldova. La momentul actual acesta reprezinta pe piata 13 brand-uri, oferind o serie larga de servicii ce sunt conformate la zi cu cele mai dure cerinte de calitate, insotite de profesionalismul colaboratorilor in deservirea clientilor.

Noul showroom Elita 5 este amplasat in centrul comercial Plaza care se afla pe una din strazile centrale ale orasului Balti, Nicolae Iorga. Este clar ca odata cu aparitia acestui centru auto in capitala de nord a tarii, compania Elita 5 incearca sa-si intareasca pozitia de lider pe piata, astfel oferindu-le clientilor sai posibilitatea de a procura autovehiculele marcilor deja bine cunoscute in Republica Moldova, ca: Mitsubishi, Jeep, Chrysler, Dodge, Fiat, SsangYong, Lancia, Alfa Romeo, BYD, Great Wall, Haima s.a.

Din exterior, noul showroom subliniaza gama de culori caracteristice holding-ului Elita 5, acestea redandu-i un aspect estetic si foarte tentant pentru trecatori. Interiorul este unul modern, cald si foarte spatios, permitand prezenta a peste 18 automobile.

La ora inceperii partii oficiale erau prezente un sir larg de persoane importante, invitate ca reprezentantii autoritatii publice locale, oameni de afaceri precum si numerosi reprezentanti ai presei. Cuvantul de incepere l-a avut domnul Alexandru Pincevschii, care a subliniat importanta evenimentului, multumind celor care au facut posibila deschiderea acestui showroom in perioada economica grea ce persista in tara si in afara hotarelor ei. Domnul Pincevschii le-a urat intr-un final mult succes in activitate noilor colaboratori, vizibil emotionati, ai grupului Elita 5.

Showroom-ul a fost oficial deschis din moment ce a fost taiata panglica rosie de catre Presedintele grupului Elita 5 Domnul Pincevschii si Directorul General al diviziunii Auto a grupului Elita 5, Domnul Oleg Haret. La plecare fiecare din cei invitati a fost placut surprins de pachetelul cu cadouri simbolice pregatite in mod speciale de companie pentru acestia.

In concluzie as dori sa subliniez faptul ca la 27 februarie 2009 in municipiul Balti a fost o adevarata sarbatoare, odata cu deschiderea showroom-ului Elita 5. O sarbatoare care i-a rasplatit din plin pe angajatii noului showroom - in scurt timp dupa incheierea partii festive a fost vandut primul automobil, astfel promitandu-le un viitor rezultativ acestora.
La randul nostru, echipa PiataAuto.md ureaza un drum usor si rezultate cat mai bune pentru showroom-ul Elita 5 din municipiul Balti.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!