Prima pagină  »  Ştiri  »  Aston Martin ONE-77 si-a dezvaluit interiorul
28 APRILIE 2009, 13:09
2,359
0
Aston Martin ONE-77 si-a dezvaluit interiorul
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
Fiind prezentat la Salonul Auto de la Geneva din primavara acestui an, Aston Martin ONE-77 a facut furori din start, datorita fizicului impozant, dar si datorita raritatii cu care va fi intalnit pe strazi, deoarece se vor produce doar 77 exemplare, acest numar fiindune sugerat si de catre nume.

Dar iata ca a venit momentul ca Aston Martin ONE-77 sa fie admirat in aer liber de catre public la Concursul de Eleganta Villa d’Este ce a avut loc pe data de 24-26 Aprilie. Ba mai mult, acesta a reusit sa fie ’’scaldat’’ pentru prima data de o ploaie torentiala, care nu a reusit sa alunge admiratorii britanicului prin adaposturi, ce au continuat sa-l mangaie cu privirea intristata, deoarece posibil nu-l vor mai vedea ’’pe viu’’ niciodata. Acest lucru a fost demonstrat si de premiul castigat de Aston Martin ONE-77, si anume, Premiul pentru Design oferit de acelasi public stupefiat de maretia noului model.

Chiar daca acum putem admira exteriorul bolidului de la Aston Martin intr-o ambianta mult mai placuta, si mai ales propulsat de propriul motor, cel mai important moment avea sa devina prezentarea interiorului noului ONE-77, si nu conteaza ca acesta era un pic murdar de pe urma numerosilor doritori de a urca la bordul sport car-ului. Fiind executat in totalitate manual, interiorul este caracterizat de rafinamentul englez frumos contopit cu caracterul sportiv al modelului. Scaunele usoare ofera un suport lateral considerabil ce nu vor permite macar pentru o secunda ca pasagerii sai sa alunece in virajele abordate cu viteza mare. Gurile de aerisire conturate de insertiile metalice aurite ce au fost frumos amplasate si pe volanul multi-functional, subliniaza clasa exclusiva a lui Aston Martin ONE-77, care va bucura sufletele doar la un numar limitat de clienti. Consola centrala adaposteste butoanele cutiei de viteze in partea de sus, ca mai apoi sa continue spre spate, si deja intre scaune sa serveasca drept cotiera pentru cele doua persoane ce pot fi adapostite la bord.

Dupa prezentarea exteriorului la Geneva si dupa prezentarea interiorului in cadrul Concursului de Eleganta Villa d’Este, interesant in ce circumstante vor fi dezvaluite datele tehnice, speram ca pe un circuit...
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!