Prima pagină  »  Ştiri  »  Chevrolet Niva a suferit modificari considerabile
29 APRILIE 2009, 18:06
2,082
0
Chevrolet Niva a suferit modificari considerabile
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
Legendarul tot-teren, Chevrolet Niva, cunoscut de majoritatea persoanelor din spatiul fostei URSS, a primit forme noi. Mai interesant este faptul ca exteriorul a fost elaborat de atelierul de design Bertone, unul din cele mai cunoscute din domeniu.

In total noii Chevrolet Niva i-au fost aplicate de catre ingineri peste 60 de modificari, cele mai principale fiind imbunatatirile aplicate exteriorului si interiorului, perfectionarea sistemului de ventilare a habitaclului, micsorarea sunetului din exterior, cat si imbunatatirea adusa sistemului de iluminare exterioara.

La exterior acesta a primit in partea fata o noua grila a radiatorului ce este caracterizata de sigla Chevrolet, dar si o noua bara de protectie care are guri de aerisire ce permit ca spatiul de sub capota sa fie ventilat in permanenta. In spate o sa gasim o noua bara de protectie si usa ce serveste suport pentru roata de rezerva. Partea laterala este caracterizata de pragurile usilor si de arcurile rotilor care sunt aparate de lovituri si zgarieturi cu ajutorul ’’scuturilor’’ din plastic, si de noile discuri din aliaj usor de 16 inch. La interior vom observa volanul cu trei spite conceput de compania portugheza TRW, dar si panelul de bord complect modificat.

Sistemul de iluminare a fost imbunatatit de catre compania Automotive Lighting, primind astfel o noua forma a farurilor fata, dar si faruri ceata care sporesc capacitatile de iluminare a automobilului.

In procesul de elaborare noul Chevrolet Niva a fost testat in conditiile climei toride din Asia Centrala, iar cele de iarna au fost efectuate in Siberia, unde noul model s-a descurcat foarte bine.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!