Prima pagină  »  Ştiri  »  Editie limitata Mercedes Benz A Class – Special Edition 2009
30 APRILIE 2009, 09:38
2,208
0
Editie limitata Mercedes Benz A Class – Special Edition 2009
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
Compactul model A Class, al producatorului german de automobile Mercedes Benz, a carui productie a inceput odata cu anul 1997, ca mai apoi sa primeasca o restilizare in 2004, se va bucura de o serie limitata de 5.500 unitati, iar numele ii va fi Mercedes Benz A Class Special Edition 2009.

Exteriorul din start va da de gol noul model, ca este unul mai special decat fratii sai. Culoarea neagra a grilei radiatorului, discurile din aliaj usor de 16 inch cu 9 spite, cat si inscriptia ’’Special Edition’’ pe triunghiul oglinzilor retrovizoare, il vor scoate in evidenta pe A Class ’’Special Edition’’ ca fiind unul cu un look sportiv dar atractiv. Pentru exterior, standart mai sunt oferite farurile anti-ceata, dar si posibilitatea de a opta pentru o vopsea metalizata.

Interiorul este caracterizat de combinatia celor doua nuante, negru este folosit la panelul de bord si consola centrala, iar gri-ul a ocupat in totalitate scaunele dar si partea inferioara a panelului de bord. Volanul multi-functional, levierul schimbatorului de viteze dar si frana de mana sunt frumos imbracate cu piele. La bord mai este oferit si un sistem audio cu radio si CD cat si unul Bluetooth pentru conectarea telefonului mobil.

Mercedes Benz A Class ’’Special Edition’’ 2009 va putea fi dotat cu oricare din propulsoarele disponibile gamei A Class, inclusiv si versiunile standart dotate cu pachetul BlueEFFICIENCY, care sporeste eficienta propulsorului, aerodinamicii, micsoreaza rezistenta de rulare si greutatea automobilului. Astfel Mercedes Benz A 160 CDI BlueEFFICIENCY ce dizvolta o putere de 82 cai putere, consuma doar 4.5 litri de motorina la 100 km, iar emisiile de noxe CO2 sunt la nivelul 119 g/km.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!