Prima pagină  »  Ştiri  »  Ferrari a fost premiat la Concursul de Eleganta Villa d’Este 2009
29 APRILIE 2009, 17:01
1,783
0
Ferrari a fost premiat la Concursul de Eleganta Villa d’Este 2009
De Redactia PiataAuto.md
1
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
Dupa cum relatam in articolele anterioare, intre data de 24 – 26 Aprilie s-a desfasurat Concursul de Eleganta Villa d’Este, care in acest an a fost la editia cu numarul 80. In cadrul acestuia au participat un numar de 50 de automobile exceptionale, unele din ele datate de la inceputurile secolului XIX. Toate automobilele prezentate au o importanta istorica deosebita fiind prezentate intr-o conditie originala sau dupa restaurare.

Printre aceste automobile s-a aflat si Ferrari 250 GT Coupe Pininfarina, care a obtinut premiul special pentru Cea mai buna Restaurare. Restaurarea automobilului a fost finisata cu doar cateva zile inainte ca concursul sa demareze, primind un propulsor si o cutie de viteze perfect functionabile, dar si un aspect exterior impecabil. De intreg procesul de restaurare s-a ocupat diviziunea Ferrari Classiche a producatorului italian de sport car-uri, sub atentia sporita a proprietarilor din California, SUA – Kenneth si Dayle Roach. Acelasi automobil a luat si locul doi in clasa sa, fiind ales din acelasi juriu prezidat de Lorenzo Ramaciotti.

Modelul Ferrari 250 GT Coupe Pininfarina a fost prezentat la Salonul Auto de la Bruxelles din anul 1956, ca in acelasi an sa fie folosit de echipa Ecurie Francorchamps in numeroase curse.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!