Prima pagină  »  Ştiri  »  In doar noua luni, de la zero la 250.000 pentru Ford
28 APRILIE 2009, 15:50
1,900
0
In doar noua luni, de la zero la 250.000 pentru Ford Fiesta
De Redactia PiataAuto.md
0
Anume de noua luni au fost nevoie ca Ford Fiesta sa devina cel mai rapid model vandut vreodata a brand-ului Ford, iar de curand de pe usile fabricii din orasul Cologne din Germania a iesit exemplarul cu numarul 250.000 ...

Aceste cifre au fost posibile datorita vanzarilor recent inregistrate de Ford Fiesta. Numai in Europa pe durata lunii Martie au fost comercializate 52.800 unitati, facind-o pe Fiesta cea mai vanduta masina europeana, si cea mai vanduta generatie Fiesta incepand cu anul 1996. In Marea Britanie deja a cincea luna consecutiv, Ford Fiesta este cea mai vanduta masina, in timp ce in Germania, luna Martie a fost cea mai reusita din 1998 pana in prezent.

In Europa Ford Fiesta este produsa la fabrica din orasul german Cologne, iar din Ianuarie al acestui an si in Valencia, Spania. Pentru a fi intr-un pas cu planurile globale legate de acest model, Ford va produce Fiesta si in alte locatii ca: Nanjing din China, iar incepand cu anul 2010 in orasul Rayong din Tailanda si Cuautitlan din Mexic. Vanzarile in America de Nord vor incepe in anul 2010.

De la momentul introducerii lui Ford Fiesta pe piata in anul 1976, in intreaga lume au fost comercializate peste 12 mln unitati.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!