Prima pagină  »  Ştiri  »  La New York, Acura a prezentat noul concept ZDX
17 APRILIE 2009, 15:31
2,031
0
La New York, Acura a prezentat noul concept ZDX
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
Se pare ca a fost pornita o noua tendinta in lumea automobilistica, de a ingloba intr-un singur automobil, calitatile catorva. La Salonul Auto de la New York, Acura a prezentat un concept car care in scurt timp va deveni model de serie, numit ZDX.

Noul concept este caracterizat de liniile a trei caroserii diferite, cele ale unui coupe cu patru usi, a unui SUV si a unui hatchback. Cel mai atragator lucru la Acura ZDX este design-ul spectaculos care a atras foarte multi spectatori la stand-ul japonezilor. Liniile agresive dar bine conturate, ce pornesc de la bara de protectie fata, ca mai apoi sa dispara cate putin spre spate, ii redau un aspect foarte dinamic si musculos conceptului. Partea spate este caracterizata de usa portbagajului de mari dimensiuni, ce permite amplasarea bagajelor mari dupa volum. In partea laterala observam liniile unui coupe, a carui caracteristici sunt sugerate de geamurile mici si de manerele ascunse ale usilor din spate, cat si de discurile de 20 inch cu pneuri Michelin.

La interior, Acura ZDX mentine dinamica de la exterior, iar un element caracteristic este salonul impartit in jumatate de catre culorile alb si negru intre conducator si pasagerul din fata. Scaunele sunt tapitate cu piele ce este cusuta manual, iar suporturile laterale asigura ocupantii locurilor din fata sa nu alunece de pe scaune in cazul curbelor abordate cu viteza mare.

In toamna anului 2009, Acura promite ca conceptul ZDX va deveni realitate. Deja au fost facute publice si unele date despre acesta. Astfel propulsorul va fi un V6 VTEC ce va fi cuplat la cutia de viteze Sequential SportShift in timp ce transmisia va fi integrala. Printre optiuni se vor regasi : sistemul de navigare ce recunoaste comenzile vocale si sistemul audio Acura/ELS Surround la care poate fi conectat Bluetooth.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!