Prima pagină  »  Ştiri  »  Mici modificari pentru Toyota Auris
17 APRILIE 2009, 13:38
2,043
0
Mici modificari pentru Toyota Auris
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
Chiar daca a trecut putin timp de la lansarea lui Toyota Auris pe piata, acesta este dotata cu o serie de motoare noi cu scopul ca clientii sa poata opta pentru unul mai apropiat de necesitatile lor. Astfel prin modificarile aduse, compania spera ca Auris sa devina mai econom, mai efectiv si mult mai ecologic.

Acum, Auris a primit un nou motor de 1.6 litri cu sistem Valvematic, care deja este de 131 cai putere, cu 8 mai mult fata de modelul precedent. Si emisiile de CO2 au fost micsorate cu 8 % si sunt la nivelul de 153 g/km. In acelasi timp consumul este mai mic cu 9 %, in mediu totalizand 6.5 litri la 100 km cu cutia manuala. Totusi, Toyota Auris este mai eficient cu cutia automata, astfel consumul este de 6.2 litri, iar emisiile de CO2 de 146 g/km. Pe langa motorul 1.6 Valvematic, Auris a mai fost inzestrat si cu 3 propulsoare imbunatatite, de 1.4, 2.0 D-4D si 2.2 D-CAT ultimul cu 180 cai putere si un consum de doar 6 litri la 100 km.

Dotarea standart a suferit si ea modificari, acum in varianta de baza este disponibil sistemul de stabilitate VSC, cat si varianta perfectionata a sistemului Smart Entry and Start. Din pacate aceste modele se vor comercializa doar in Europa, iar clientii Republicii Moldova nu se vor putea bucura de acestea.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!