Prima pagină  »  Ştiri  »  Model aniversar – Mercedes Benz CL 500 Trademark Centenary
30 APRILIE 2009, 12:53
1,920
0
Model aniversar – Mercedes Benz CL 500 Trademark Centenary
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
In acest an, compania Mercedes Benz sarbatoreste 100 ani de existenta a semnului companiei reprezentat de o stea cu trei capete, atat de cunoscuta noua, si cea care falnic se afla pe capota fiecarui model deja de atatia ani. Datorita acestui eveniment, Mercedes Benz, lanseaza o editie exclusiva a modelului CL 500 care va fi dotat cu accesorii special concepute pentru acesta, dar si cu un pachet AMG.

Istoria emblemei Mercedes si a numelui Benz, a inceput independent una fata de alta. Pe data de 24 Iunie1909, compania Daimler-Motoren-Gesellschaft a inregistrat oficial’’steaua’’ Mercedes, iar pe data de 6 August a fost inregistrata emblema’’Benz’’ care prin parti era inconjurata de o coroana din frunze de dafin. Este interesant faptul ca inregistrarea acestora a fost efectuata in paralel independent una de alta, la fel cum a fost creat primul automobil de catre Gottlieb Daimler si Carl Benz.

Mercedes Benz CL 500 ’’Trademark Centenary’’ la exterior va fi de o culoare eleganta preluata din colectia ’’designo’’ si va fi dotat cu un pachet sport AMG si cu discuri imense de 20 inch cu 5 spite AMG, ce ii va reda o forma mai musculoasa si sportiva automobilului. La interior, scaunele sunt finisate din piele de culoarea nisipului cusuta manual, in timp ce acoperisul este dominat de pielea Alcantara. Pe consola centrala sunt amplasate emblemele frumos reproduse cu marcile inregistrate in anul 1909 de catre Daimler-Motoren-Gesellschaft si Benz & Cie.

Editia CL 500 ’’Trademark Centenary’’ este echipata cu toate tehnogiile modelului CL ale anului 2009 si va fi disponibila in Europa din data de 26 Iunie, atat pentru Mercedes Benz CL 500, cat si pentru CL 500 4MATIC, iar clientii europeni vor fi nevoiti sa scoata adaugator din buzunare pentru Mercedes Benz CL 500 ’’Trademark Centenary’’ aproximativ 20.000 Euro.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!