Prima pagină  »  Ştiri  »  Toyota Camry si Toyota Land Cruiser 200 au devenit castigatorii premiului
28 APRILIE 2009, 10:20
1,854
0
Toyota Camry si Toyota Land Cruiser 200 au devenit castigatorii premiului «Automobilul anului 2009 in Rusia»
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
Centrul Toyota Chisinau «Continent», reprezentat oficial Toyota in Republica Moldova, anunta ca automobilul Toyota Camry a devenit castigatorul premiului «Automobilul anului 2009 in Rusia» in categoria «Business Class», iar automobilul Toyota Land Cruiser 200 a devenit fericitul castigator in categoria «Tot-terenuri grele» (peste 3000 kg).

«Noi ne mandrim enorm ca Toyota Camry devine al treilea an consecutiv castigatorul premiului «Automobilul anului in Rusia» - a declarat la ceremonia de premiere Vice-Presedintele «Toyota Motor» Domnul Тоr Berge.

La momentul actual Toyota Camry ocupa o pozitie fruntasa intre sedan-urile clasei business. Toyota Camry este echipata cu un propulsor de 2.4 litri cu patru cilindri, cat si cu un V6 de 3.5 litri cu sistem Dual VVT-i. Automobilul mai este dotat cu toate sistemele de siguranta activa si pasiva ce corespund segmentului sau.

«Cu toata onestitatea – Land Cruiser – este un automobil special pentru compania noastra – este un automobil legenda, istoria caruia este de peste 50 ani»- a mentionat la ceremonia de premiere Presedintele «Toyota Motor» , Domnul Tomoaki Nisitani. «Acesta imbina in sine un inalt nivel de siguranta, cu functionalitatea si confortul, dar in acelasi timp continuaind traditiile off road ale predecesorilor sai».

Land Cruiser 200 – este tot-terenul de generatie noua a renumitului brand Toyota. Automobilele sunt echipate cu doua propulsoare puternice: un V8 pe benzina de 4.7 litri si unul diesel V8 D-4D cu o capacitate cilindrica de 4.5 litri.

Premiul anual «Automobilul anului in Rusia» este acordat de revista de specialitate «Autopanorama» cu suportul Asociatiei «Reprezentantele oficiale de automobile in Rusia» incepand cu anul 2000. Scopul premiului consta in acordarea de premii, dupa parerea iubitorilor de automobile din Rusia, celor mai bune automobile din fiecare categorie, din randul reprezentantelor oficiale de automobile din Rusia. Baza desemnarii acestora, este votarea nationala.

In cadrul concursului «Automobilul anului 2009 in Rusia» au votat 202 776 persoane. Numarul participantilor inregistrati a fost de – 375 ce au fost nominati la 20 de categorii.

Centrul Toyota Chisinau "Continent" va felicita cu sarbatorile de Pasti si anunta Preturi Noi pentru toata gama de modele Toyota incepand cu 13 Aprilie pana la 30 Mai 2009!

Preturile atragatoare sunt valabile pentru toate modelele si versiunile Toyota incepand cu compactul Yaris, pana la legendarul Land Cruiser 200.


Dealer Oficial Toyota in Republica Moldova:

Centrul Toyota Chisinau "Continent"
Showroom Toyota: str. Arborilor, 17/1, Chisinau
Telefon: 791-477, 791-466, 791-455
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!