Prima pagină  »  Ştiri  »  Traditia unui secol intr-un singur automobil - Morgan Aero SuperSports
29 APRILIE 2009, 12:45
2,200
0
Traditia unui secol intr-un singur automobil - Morgan Aero SuperSports
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
Morgan Motor Company este una din putinele companii din lume producatoare de automobile, care a ramas in proprietatea familiei fondatoare, inca din anul 1909 de cand H.F.S. Morgan a elaborat primul sau automobil. In acest an se implinesc 100 ani de existenta a companiei, eveniment ce va fi celebrat intr-un mod special.

Ca partea a celebrarii centenarului, Morgan anunta lansarea unui model nou care va fi simbolul celor 100 ani de activitate, numele sau fiind Morgan Aero SuperSports. Noul model este desenat de Matthew Humphries si elaborat pentru productie de experimentata echipa a divisiunii ’’Morgan Design’’. Exteriorul este caracterizat de capota lunga ce incepe de la farurile rotunde de dimensiuni mari, si de pozitionarea celor doi ocupanti, a caror locuri sunt amplasate mult in spate. Pragurile din partea laterala ce adapostesc tevile de esapament continua spre fata transformanduse incet in arcurile rotilor fata, un element de design des intalnit la automobilele anilor ’20.

Morgan Aero SuperSports este un model sportiv cu editie limitata, construit din aluminiu predominat de elemente luxoase la interior ca : combinatia lemnului lustruit, cu pielea scaunelor cusuta manual. Noul Morgan poate fi transformat cu usurinta intr-un automobil decapotabil, datorita celor doua panele detasabile, care pot fi comod amplasate in portbagaj.

Platforma lui Morgan Aero SuperSports, este preluata de la modelul de curse Morgan Aero Eight GT3, ce concureaza in prezent in campionatul FIA GT3. Acest sasiu este combinat cu un propulsor V8 preluat de la BMW de 4.8 litri, ce poate fi cuplat la o cutie de viteze automata cu sase rapoarte sau la una manuala.

Fiind un model ce celebreaza prin aparitia sa centenarul companiei engleze, dar mai ales unul cu editie limitata, Morgan Aero SuperSports va fi accesibil doar pentru cei mai instariti si pasionati clienti, fiindca pretul acestuia se va ridica pana la 142.000 Euro.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!