Prima pagină  »  Ştiri  »  Un nou Renault Clio vede lumina zilei
29 APRILIE 2009, 15:16
2,118
0
Un nou Renault Clio vede lumina zilei
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (15 IMAGINI)
Randul modificarilor superficiale a venit si pentru Renault Clio, caruia pentru a corespunde cu liniile noi ale gamei de modele Renault, pentru prima data aparute la noul Megane, i-a fost atribuit un facelift, in urma caruia Renault Clio a primit un look nou, insa foarte asemanator cu vechiul.

Pe langa liniile partii fata ce combina stilul noului Megane, noul Renault Clio mai are asemanari si cu prima generatie Clio ce a aparut in anul 1990, iar aceste asemanari in special pot fi observate la micul orificiu aflat intre farurile fata, care la fel ne aduc aminte putin de primele modele. De la bun inceput, noul Clio va fi disponibil in numeroase versiuni, ca brake sau ceva mai dinamicile Clio GT si Clio Renault Sport. Noul Renault Clio GT se va deosebi prin arcurile mai mari, bare de protectie mai agresive(cea din spate va fi dotata si cu un difuzor de aer), tevile de esapament duble sunt amplasate in lateral, dar si prin o suspensie rigida si un propulsor mai puternic.

O novatie pentru Renault Clio este ca acesta va fi dotat standart pentru unele versiuni, dar optional pentru celelalte, cu sistemul de navigare prin satelit Carminat TomTom, care va afisa informatii pe ecranul de 5.8 inch despre traficul rutier, limita de viteza pe anumite sectiuni de drum, pana si despre amplasarea radarelor fixe.

Renault Clio este produs din anul 1990, iar in perioada de aproximativ 20 ani, a comercializat aproape 10 mln de unitati in peste 100 de tari ale lumii. Noul model va fi produs la aceleasi fabrici unde pana in prezent a fost produs si predecesorul sau, si anume in Franta, Spania si Turcia.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!