Prima pagină  »  Ştiri  »  Acelasi temperament sub o alta infatisare - Mini Graphite Special Edition
7 MAI 2009, 12:43
1,209
0
Acelasi temperament sub o alta infatisare - Mini Graphite Special Edition
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
Editiile speciale Mini se bucura de un mare succes inca de la lansarea noului Mini din anul 2001. Astfel in ultimii ani, editiile ce purtau inscriptiile Checkmate, Park Lane si Mini One Se7en i-au evidentiat pe proprietarii lor din multime fiind foarte cautate in prezent chiar si in industria masinilor la mana a doua.

Deoarece dorinta companiei Mini de asi evidentia in continuare automobilele este foarte mare, acestia au hotarat sa conceapa inca o editie speciala, care de aceasta data este numita ’’Graphite’’ si va fi disponibila ca optiune pentru modelele Mini One, Cooper si Cooper D.

Dotarile standart vor fi extrem de atractive, printre acestea este inclusa culoarea neagra metalica a caroseriei Dark Silver, care in mod normal este rezervata pentru Mini Cooper S si modelele John Cooper Works, liniile negre ce pornesc de pe capota, interiorul negru Piano Black, insigna ’’Graphite’’ pe montantii laterali si discurile din aliaj usor de 15 inch Rotator Spoke. Ca optiune pot fi alese discurile de 16 inch Bridge Spoke sau liniile de culoare alba de pe capota.

Primele modele Mini Graphite vor putea fi admirate la intalnirea anuala a proprietarilor de automobile Mini - Mini United 2009, ce va avea loc pe circuitul britanic Silverstone intre data de 22 si 24 Mai 2009.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!