Prima pagină  »  Ştiri  »  Audi vinde cel mai bine in segmentul premium
11 MAI 2009, 10:55
1,213
0
Audi vinde cel mai bine in segmentul premium
De Redactia PiataAuto.md
0
Se prevad timpuri mai bune pentru compania producatoare de automobile Audi. In ciuda situatiei economice mondiale, Audi inregistreaza vanzari foarte bune pentru aceasta perioada in segmentul premium, chiar daca sunt ceva mai scazute decat in anii precedenti. Desigur, vanzarile din acest an, sunt in crestere datorita noilor modele foarte indragite de clienti, acestea fiind Audi Q5, Audi A5 Cabrio si Audi A4 TDIe.

Chiar daca declinul vanzarilor mondiale de automobile in luna Aprilie a sporit considerabil, vanzarile lui Audi au scazut doar cu 5.6 %, mai putin decat cele inregistrate de concurenti ca BMW, Mercedes Benz s.a. In continuare, marca cu patru inele are ca piete principale Europa de Vest si America de Nord, insa nici celelalte nu au fost lasate in izbeliste. Astfel daca in Europa de Vest si America de Nord declinul vanzarilor Audi in segmentul premium constituie 8.9 si 9.3 % respectiv, cota de piata a companiei a crescut pe pietele respective cu 4.7 % pentru Europa de Vest si 2.6 % pentru America de Nord, fapt ce demonstreaza ca compania se afla pe drumul cel bun.

In ciuda faptului ca Audi este concentrat mai mult pentru intarirea pozitiei pe pietele occidentale, Asia si regiunea Pacificului sunt cele care au inregistrat cresteri considerabile de la inceputul anului, acestea fiind de 16.7 % fata de aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce recordul din aceasta regiune il detine China, cu o crestere de piata a vanzarilor cu 21 %. Cresteri au mai fost inregistrate in Australia 6.0 %, cat si in Coreea de Sud 11.1 %.

In aceasta privinta, membrul consiliului de administrare pe problemele de marketing si vanzari al companiei Audi, Peter Schwarzenbauer, a declarat ca compania inregistreaza vanzari mai mari in segmentul premium datorita noilor modele lansate, ceea ce sporeste considerabil sansele de a atinge numarul vanzarilor propuse pentru acesta an, care sunt de 900.000 unitati.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!