Prima pagină  »  Ştiri  »  Chrysler LLC lanseaza o ampla campanie publicitara de promovare a companiei
11 MAI 2009, 16:24
1,458
0
Chrysler LLC lanseaza o ampla campanie publicitara de promovare a companiei
De Redactia PiataAuto.md
1
GALERIE FOTO (19 IMAGINI)
Dupa cum bine stiu majoritatea iubitorilor auto, compania Chrysler LLC trece prin vremuri nu tocmai bune. Insa acest lucru este pe cale sa se schimbe odata cu noua conducere a companiei, in fruntea careia se afla Sergio Marchionne, cat si cu preluare unui numar important de actiuni Chrysler de catre compania pe care o conduce acelasi Marchionne, Fiat.

Cu o mai mare incredere inpropriile puteri, Chrysler LLC lanseaza astazi 11 Mai, o ampla campanie globala de publicitate a companiei, care vine sa reaminteasca oamenilor despre produsele acesteia si despre cit de calitative, dezvoltate tehnologic, sigure si functionale pot fi automobilele celor trei brand-uri Chrysler, Dodge si Jeep. De intreaga campanie publicitara si de elaborarea acesteia se ocupa compania de publicitate BBDO din Detroit.

Sloganul campaniei publicitare a fost lansat in data de 3 Mai, acesta fiind : ’’We’re building a new car company. Come see what we’re building for you’’ (Noi construim o noua companie. Veniti sa vedeti ce construim pentru Dvs). Prin intermediul acestei campanii ample de publicitate, Chrysler LLC doreste sa-i convinga pe clienti ca anume unul din produsele celor trei companii (Chrysler, Dodge si Jeep) merita procurat de acestia. Ca parte a acestei campanii, va fi spot-ul video de 30 secunde cu numele ’’Bright Future’’ ce va rula la TV, in cadrul caruia vor fi aratate uzinele companiei Chrysler, dar si se va mentiona si despre alianta cu compania Fiat si cat de benefica este aceasta pentru ambele.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!