Prima pagină  »  Ştiri  »  Design-ul Kinetic Ford, intr-o campanie publicitara originala
29 MAI 2009, 09:59
1,910
0
Design-ul Kinetic Ford, intr-o campanie publicitara originala
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
Noul stil abordat de Ford, pe nume “Kinetic Design”, este star-ul unei ample campanii publicitare europene. Filmat intr-un studiou din Londra, spot-ul publicitar marcheaza o evolutie in strategia de promovare a produselor Ford, prin faptul ca adauga spot-uri publicitare noi in care apar mai multe modele ale companiei, cu scopul de a completa intreaga sa campanie publicitara traditionala.

Noul spot publicitar a putut fi urmarit de toti telespectatorii finalei la fotbal, UEFA Champions League, ce a avut loc in data de 27 Mai 2009 in Roma, cupa fiind disputata intre echipele Barcelona FC si Manchester United. Momentul ales de Ford pentru lansarea spot-ului este absolut perfect, deoarece acest meci a fost urmarit de peste 30 mln telespectatori din intreaga Europa.

In noua reclama apar cinci modele Ford: noua Fiesta, Focus, Mondeo, Kuga si S-MAX, iar pe parcursul acesteia, Ford insufla filosofia cheie al “Design-ului kinetic” care este valabila pentru majoritatea modelelor din gama Ford – ultimele modele Ford, chiar in momentele in care stau pe loc, arata ca si cum ar fi in miscare.

Spot-ul publicitar arata cateva masini lansate intr-o cursa de urmarire pe strazile orasului. Chiar daca aparent automobilele sunt in miscare, acestea nu au parasit nici pentru un minut studioul de filmare, marea parte a actiunii fiind filmata cu masini statice montate pe o masa rotativa cu piloni electro-hidraulici.

Filmarile au durat peste o saptamana la faimosul studiou Pinewood – 007 Stage, cel mai mare de acest gen din Europa, fiind acelasi studiou utilizat pentru filmarea secventei de prabusire a cladirii din Venetia, in renumitul film de actiune James Bond - Casino Royale.

Productia spot-ului a fost impartita in trei etape – filmarile, munca post-productie cat si adaugarea elementelor aditionale necesare pentru mediatizarea on-line.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!