Prima pagină  »  Ştiri  »  Noul Volkswagen Golf Estate vine sa cucereasca Europa
22 MAI 2009, 15:42
1,710
0
Noul Volkswagen Golf Estate vine sa cucereasca Europa
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
In scurt timp compania Volkswagen va incepe sa primeasca comenzile pentru noua versiune Estate a legendarui model Golf. Aflandu-se la a sasea generatie si fiind disponibil deja in variantele cu 2 si cu 4 usi, Golf Estate este a patra versiune a caroseriei Golf, fiind una din cele mai reusite si intrebate de pe piata. Noul Golf Estate va fi comercializat in trei versiuni : Trendline, Comfortline si Highline.

La exterior, noul Golf Estate poate fi recunoscut dupa noua bara de protectie fata care este vopsita in culoarea masinii, grila radiatorului, capota, cat si dupa aripile si farurile modificate. Partea fata nu mai este caracterizata de grila radiatorului cromata, acum aceasta este de o culoare neagra preluata de la farurile accentuate de aceeasi nuanta. Totusi, grila si gaurile de aer pot fi cromate doar daca clientul va dori acest lucru si daca va opta pentru versiunea de echipare Comfortline. In partea spate design-ul modelului precedent a fost modernizat in primul rand prin modificarea farurilor spate si prin noua bara de protectie vopsita in culoarea automobilului. De acum inainte versiunile echipate cu propulsoare TDI si TSI vor putea fi recunoscute si dupa tevile de esapament care nu vor mai fi ascunse in spatele barei de protectie.
La momentul prezentarii in toamna trecuta, noul Golf a fost foarte apreciat pentru confortul si calitatea finisarilor. Aceste caracteristici nu puteau sa nu fie prezente si in noul Golf Estate, astfel aceleasi instrumente si tehnologii au fost aplicate si aici. Standart noul Golf Estate este echipat cu sistem ESP, sase airbag-uri, lumini de zi, geamuri electrice, oglinzi retrovizoare electrice, scaun spate rabatabil (spatiul de depozitare marinduse astfel pana la 1.495 litri) cat si inchidere centralizata cu telecomanda. Preluate de pe generatia a sasea al hatchback-ului Golf, la bordul noului Volkswagen Golf Estate va fi oferit un display multi-functional, un indicator de schimbare a treptei si volanul cu trei spite care a aparut pentru prima data in anul 2008 pe modelul Passat CC. Scaunele pot fi tapitate cu diferite materiale sau chiar cu piele Alcantara, prezenta sistemului audio si a navigatie de rand cu posibilitatea conectarii diferitor playere MP3 sau a telefoanelor mobile prin intermediul Bluetooth, fac ca Golf Estate sa fie foarte bine dotat. Clientii mai pot opta si pentru doua sisteme de asistare a conducatorului ca : Park Assist (sistem de asistare in timpul parcarii) si Rear Assist (camera video spate). Un alt element ce este oferit optional este plafonul panoramic, care de altfel se bucura de un mare succes printre cumparatorii lui Golf Estate.

Clientii noului Volkswagen Golf Estate vor putea opta pentru unul din cele sase propulsoare oferite(patru pe benzina si doua diesel) ce indeplinesc cerintele Euro 5. Propulsoarele pe benzina vor fi doua Multipoint cu puterea de 80 respectiv 102 cai putere si doua TSI de 122 si 160 cai putere. Motoarele diesel vor dispune de sistem common rail si vor fi caracterizate de sunetul mic, iar puterea acestora va fi de 105 si 140 cai putere.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!