Prima pagină  »  Ştiri  »  Rolls Royce mareste numarul angajatilor
25 MAI 2009, 15:33
1,760
0
Rolls Royce mareste numarul angajatilor
De Redactia PiataAuto.md
0
Din moment ce a fost anuntat oficial la Salonul Auto de la Shanghai ca conceptul Rolls Royce RR4 va ajunge un model de serie pe nume Ghost, compania Rolls Royce necesita noi forte de munca pentru productia noului model. Si cum traditia companiei obliga ca toate modelele sa fie produse manual, nici Ghost nu va fi o exceptie de la regula.

In asa mod, compania planifica ca numarul angajatilor sa creasca cu 50 % pana la sfarsitul anului, ceea ce ar insemna 400 noi posturi de munca, facand ca cifra totala al angajatilor uzinei din Goodwood sa creasca pana la 900. Majoritatea pozitiilor noi sunt oferite in atelierele de lemn, piele, vopsea, cat si la liniile de asamblare. Adaugator acestora, vor mai fi puse la dispozitia candidatilor si posturi in oficiile companiei, care se afla in aceeasi fabrica Goodwood.
Rolls Royce Ghost va dispune de propria linie de asamblare, insa va imparti atelierele de lemn, piele si vopsea cu modelul Phantom. In ultimii doi ani, compania s-a pregatit intens pentru inceperea productiei noului model, marind capacitatea fabricii considerabil. Astfel productia lui Rolls Royce Ghost va incepe in toamna anului 2009, iar primii clienti isi vor primi operele de arta la inceputul anului 2010.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!