Prima pagină  »  Ştiri  »  Land Rover devine mai comunicabil
18 IUNIE 2009, 14:26
1,909
0
Land Rover devine mai comunicabil
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
Compania Land Rover a decis sa le ofere clientilor sai pe langa un vehicul foarte increzut in sine si un telefon mobil care este la fel de dur ca si modelele Land Rover ce strabat orice portiune de teren. Pentru a face acest lucru posibil, compania Land Rover a colaborat cu Sonim Technologies pentru ca intr-un final sa obtina telefonul mobil Land Rover S1 by Sonim, care a fost elaborat sa intruneasca cerintele celor ce activeaza in cele mai grele conditii.

Telefonul Land Rover S1 by Sonim este primul din lume ce satisface standartele IP-67, care dau dovada ca acesta a fost testat si elaborat pentru a face fata prafului, noroiului, loviturilor si diferitor socuri. Pe langa acestea, Land Rover S1 by Sonim mai demonstreaza ca este foarte rezistent deoarece este in totalitate impermiabil si poate sta la o adancime de un metru pana la 30 minute, sau poate face fata unor presiunilor de pana la 400 kg.

Telefonul este dotat cu o camera foto de 2 Mega Pixeli, GPS, FM radio, card memorie de 2 GB, aplicatii Java, acces la internet si Bluetooth. Noul telefon se mai poate lauda cu bateria performanta ce poate face fata convorbirilor de 18 ore sau de 1.500 ore in regim standby.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!