Prima pagină  »  Ştiri  »  Nissan Qashqai isi satisface din plin proprietarii
18 IUNIE 2009, 14:46
2,014
0
Nissan Qashqai isi satisface din plin proprietarii
De Redactia PiataAuto.md
0
Potrivit studiului de satisfactie efectuat de JD Power si revista britanica auto “What Car?”, Nissan Qashqai isi lasa satisfacuti proprietarii si dupa ce este procurat, clasandu-se la general pe locul 11 dintre cele 101 modele examinate de catre comisia formata dintr-un juriu riguros.

Datorita costurilor mici de intretinere si design-ului unic, cu un procentaj de 81.4 % Nissan Qashqai a iesit pe locul 3 in clasamentul dedicat SUV-urilor, eclipsand modele ca Mercedes Benz M Class si Volvo XC90, dar fiind intrecut de Honda CR-V si Lexus RX. Dupa ce au fost efectuate toate calculele, Qashqai a iesit pe pozitia a 11-a la general fiind intrecut de modele ca Renault Megane, Audi A3 s.a

De la lansarea sa in Martie 2007, Nissan a comercializat peste 330.000 unitati Qashqai, cifra ce a transformat micutul SUV in unul din cele mai de succes modele Nissan la nivel mondial. Gama de modele Qashqai a fost suplinita la sfarsitul anului trecut odata cu introducerea crossover-ului de familie Qashqai 2, care este caracterizat de ampatamentul mai mare, portbagaj mai voluminos si scaune pliante din randul trei.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!