Prima pagină  »  Ştiri  »  Noua Toyota Yaris este deja in Republica Moldova
30 IUNIE 2009, 15:44
1,901
0
Noua Toyota Yaris este deja in Republica Moldova
De Centrul Toyota Chisinau Continent
0
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
Reprezentantul oficial Toyota in Republica Moldova, Toyota Centru Chisinau «Continent», anunta ca a fost dat startul vanzarilor noului model restilizat Toyota Yaris, ce poate fi procurata chiar astazi.

La capitolul avantajelor indubitabile ale noului Yaris, se pot atribui dimensiunile reduse, design-ul modern caracterizat de farurile noi, dar si paleta bogata de culori.

Toyota Yaris este un automobil destinat zonelor urbane, care pe langa toate acestea este si cel mai puternic din clasa sa, demonstrand o dinamica uimitoare ce aminteste de cea ale automobilele din clasele mai mari.

Compact la exterior – incapator la interior!

Toyota Yaris a fost proiectata in asa mod, incat sa fie maximum adaptat cerintelor Dvs, nu invers. Urmand conceptia caroserie indreptate spre partea fata, parbrizul si panelul de bord au fost la fel indreptate spre fata, astfel marinduse spatiul de la interior.

Propulsorul 1,33 Dual VVT-i

Noul propulsor pe benzina de 1.33 litri Dual VVT-I apartine ultimei generatii de propulsoare ultra-usoare Toyota – Toyota Optimal Drive. Acest propulsor cu patru cilindri livreaza o putere impresionanta de 74 Kw (101 cai putere) si un cuplu maxim de 132 Nm.

In combinatie cu ideile inovative din domeniul protejarii mediului inconjurator, consumul redus de combustibil, emisiile joase de CO2 si placerea oferita, noul propulsor o face pe Toyota Yaris o alegere perfecta pentru cei ce aspira spre ceva cat mai bun.

Toyota Optimal Drive

Toyota Optimal Drive – reprezinta o reducere semnificativa a consumului de combustibil, emisiile joase de noxe si o placere absoluta de la conducerea lui Toyota Yaris.

Experimentati cu Toyota Optimal Drive!

Cele mai moderne tehnologii de pe Toyota Yaris permit puterii sa creasca, in timp ce consumul de combustibil este redus semnificativ.

Toyota Optimal Drive – este un pas important spre un sofat optimal si cat mai ecologic.

Economia combustibilului

Utilizarea tehnologiei Toyota Optimal Drive in noul propulsor pe benzina de 1.33 litri, contribuie la reducerea emisiilor cu 14 %, iar consumul de combustibil cu 15 %. Consumul de combustibil in mediu constituie 5.3 litri, cu toate ca acest automobil este cel mai puternic din clasa sa.

Influenta minima asupra mediului inconjurator

Pe langa placerea enorma de pe urma sofatului , Toyota Yaris permite reducerea emisiilor de CO2 – doar 125 g/km in mediu, pentru propulsorul pe benzina de 1.33 litri cuplat la cutia manuala, si 119 g/km fiind cuplat la transmisia Multimode.

Transmisia Multimode cu manete pe volan

Cutia de viteze cu 6 viteze Multimode – reprezinta o cutie manuala cu schimbare automata a treptelor , care propune trei moduri :
1. manual (М) – modalitate de schimbare manuala a raporturilor cu ajutorul schimbatorului de viteze de pe consola centrala, sau cu manetele din spatele volanului, la fel ca la automobilele de curse;
2. automat (Е) – modul in care schimbarea treptelor este efectuata automatizat, in dependenta de viteza de deplasare si turatiile propulsorului;
3. sport (Es) – modul sport asigura o accelerare rapida;
Cel mai interesant ramane a fi ca Dvs in orice moment puteti trece de la modul manual la cel automat si invers.

Siguranta

Toate automobilele Toyota sunt recunoscute multumita numeroaselor sisteme de siguranta. Chiar in echiparea de baza este oferit sistemul ABS (sistem ce previne blocarea rotilor), EBD (distributie electronica a fortei de franare pe fiecare roata), BA (distributie optimala a fortei de franare in cazurile critice, in dependenta de viteza de deplasare si gradul de apasare a franelor).

Organizatia independenta EuroNCAP i-a atribuit lui Toyota Yaris cel mai mare punctaj – cinci stele din cinci. Cu un total de 35 puncte, acest automobil a fost declarat cel mai sigur din clasa sa. In total in Toyota Yaris sunt 9 airbag-uri.

Echipare bogata

Yaris este dotat cu asa optiuni utile ca Bluetooth, sistem de incalzire a scaunelor, conectare AUX, sistem Smart Entry and Start, discuri din aliaj usor, faruri de ceata, sistem audio MP3/CD cu comenzi de pe volan si multe altele.

Va asteptam in salonul auto Toyota de pe viaducul «Centru-Botanica».

Dealer Oficial Toyota in Republica Moldova:

Centrul Toyota Chisinau "Continent"
Showroom Toyota: str. Arborilor, 17/1, Chisinau
Telefon: 791-477, 791-466, 791-455
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!