Prima pagină  »  Ştiri  »  Rompetrol Moldova a inaugurat o noua statie de alimentare in Chisinau
24 IUNIE 2009, 09:49
2,679
0
Rompetrol Moldova a inaugurat o noua statie de alimentare in Chisinau
De Rompetrol Moldova
0
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
Rompetrol Moldova, companie membră a Grupului Rompetrol, a lansat, săptămâna trecută, o nouă benzinărie în oraşul Chişinău. Situată pe strada Pan Halippa 9, noua staţie Rompetrol, comercializează 5 tipuri de produse: Premium 95, Diesel Euro 5, Efix Premium 95, Efix Diesel Euro 5 şi benzina Super Alto 101. Vă amintim că toate produsele comercializate în reţeaua Rompetrol Moldova corespund standardelor europene Euro 5.

“Sperăm că expansiunea reţelei, va crea un portofoliu consistent de clienţi stabili ai Rompetrol în această zonă. Profesionalismul personalului din staţiile Rompetrol, existenţa unei game variate de produse şi calitatea carburanţilor sunt argumentele solide care au contribuit la fidelizarea clienţilor noştri. Pentru a fi mai aproape de clienţii noştri dar şi pentru a veni în întâmpinarea nevoilor acestora, intenţionăm în acest an să continuăm atât extinderea şi consolidarea reţelei de benzinării cât şi dezvoltarea de noi produse premium”, declară Alexandru Coman, director general al Rompetrol Moldova.

Compania a introdus recent în reţeaua proprie de benzinării noua gamă de carburanţi premium Alto 101, dedicată susţinerii performanţei autovehiculelor. Benzina Alto101 asigură o îmbunătăţire a performanţelor automobilului, a randamentului şi fiabilităţii motorului.

Rompetrol Moldova operează în Republica Moldova 13 benzinării, din care 4 sunt situate în or. Chişinău. Încă de la inceputul activităţii sale în 2002, Rompetrol Moldova comercializează exclusiv carburanţi la cele mai înalte standarde europene.

Rompetrol Moldova este companie membră a The Rompetrol Group. Din august 2007, The Rompetrol Group este subiectul celei mai mari investiţii externe a Kazakstanului prin operatorul naţional de resurse petroliere KazMunaiGaz, care deţine 75% din acţiunile Companiei.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!