Prima pagină  »  Ştiri  »  Acesta este noul Audi A8!
24 IULIE 2009, 17:31
2,095
0
Acesta este noul Audi A8!
De Redactia PiataAuto.md
1
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
Salonul Auto de la Geneva din anul 2010, si nu la Frankfurt cum se credea initial. Noul model vine sa concureze cu noul Mercedes-Benz S Class care de curand a suferit un facelift, si cu noul BMW Seria 7. Este interesanta conceptia celor de la Audi de asi lansa “nava amiral” cu mult timp dupa ce au facut-o cei mai apropiati concurenti, sau poate ii lasa pe clienti sa se sature de S Class si Seria 7?

Chiar daca poza nu ne dezvaluie multe detalii si are scopul de a mai incinge spritele, putem deduce ca silueta noului A8 este caracterizata de liniile curgatoare, dar in acelasi timp ascutite. Farurile vor fi dotate cu lumini de zi cu tehnologie LED, care sub aceasta “cortina” imi aduce foarte mult aminte de sportivul R8. Desigur noul Audi A8 nu va prelua excesiv din liniile lui R8, insa pentru ai oferi un exterior dinamic, designer-ii posibil ca l-au inzestrat pe acesta in partea fata cu careva elemente stilistice regasite si pe roadster. In continuare grila radiatorului este de mari dimensiuni, semn ca noul A8 va avea nevoie de mult aer pentru asi raci propulsorul de sub capota, dar si pentru asi scoate in evidenta cu mandrie frumoasa emblema a marcii reprezentata de patru inele.

Am putea presupune multe lucruri acum, precum ca A8 ar continua liniile noului A5 Sportback, sau ca va lansa altele noi pentru intreaga gama de modele. Un lucru e sigur, Audi A8 apare intr-o varianta noua...
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!