Prima pagină  »  Ştiri  »  Lexus IS-F este de partea legii in Marea Britanie
28 IULIE 2009, 16:57
1,803
0
Lexus IS-F este de partea legii in Marea Britanie
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
Parcul auto al politiei din orasul britanic Humberside, se poate lauda cu unul din cele mai de sportive automobile din lume, si anume Lexus IS-F. Noul automobil a intrat in posesia politiei dupa ce mai bine de 12 luni, un numar de ofiteri au evaluat mai multe automobile de performanta care vor face cel mai bine fata sarcinilor grele pe care le intalnesc zi de zi.

Noul Lexus IS-Force (asa este poreclit de colaboratorii de politie) va inlocui actualele Subaru, care au dat dovata pe parcursul anilor de succese in lupta cu criminalitatea. La randul sau, Lexus IS-F i-a convins pe ofiteri prin intermediul capacitatii de a mentine stabilitatea la viteze inalte, in ciuda echipamentelor grele sub forma de calculatoare si tehnica de comunicare in valoare de 35.000 Euro.

Politia din Humberside se mandreste ca are in dotare una din cele mai dinamice masini din lume, iar odata cu alaturarea acesteia in randurile aparatorilor legii, colaboratorii dau dovada de mai multa incredere si eficienta. Performanta lui Lexus IS-F este asigurata de propulsorul V8 de 5.0 litri, care are capacitatea de a atinge 100 km/h in 4.8 secunde, in timp ce viteza maxima este limitata electronic la 270 km/h.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!