Prima pagină  »  Ştiri  »  Lexus tinteste BMW Seria 1 si Audi A3
28 IULIE 2009, 12:18
1,777
0
Lexus tinteste BMW Seria 1 si Audi A3
De Compania Continent
0
Importatorul oficial Lexus in Republica Moldova, compania “Continent”, anunta ca prototipul hatchback-ului de dimensiuni compacte Lexus, care va fi prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt, va primi numele C-Premium, deoarece anume in aceasta clasa va concura viitorul model de serie cu BMW Seria 1 si Audi A3.

Exteriorul prototipului in masura de 90 % va coincide cu cel al modelului de serie ce va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Geneva din primavara anului 2010.
Cat priveste numele modelului de serie, acesta nu a fost dezvaluit, insa, potrivit unor date, acesta va primi indicele BS sau CS. Noul model va fi dotat cu o unitate de propulsie hybrid, cu un propulsor pe benzina de 2.4 litri cu patru cilindri, dar si cu un electro-motor si o cutie de viteze variatoare. Puterea totala a unitatii de propulsie va fi de 187 cai-putere, exact aceeasi ca si cea emisa de hybrid-ul Lexus HS 250h, vanzarile caruia au inceput in aceasta luna pe piata americana.

Noul model Lexus se asteapta ca isi va incepe vanzarile in toamna anului 2010, moment din care acesta va deveni un concurent pentru BMW Seria 1 si Audi A3, cu un pret ceva mai mic decat cel pentru sedan-ul Lexus IS.

Compania “Continent”
Str.Arborilor, 17/1 (viaducul “Centru-Botanica”)
Autocentrul Toyota
Tel.: ( 373 22) 739-535
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!