Prima pagină  »  Ştiri  »  Mercedes-Benz are cei mai satisfacuti clienti din segmentul premium
31 IULIE 2009, 14:30
1,720
0
Mercedes-Benz are cei mai satisfacuti clienti din segmentul premium
De Redactia PiataAuto.md
0
La numai trei ani dupa ce a fost lansat programul cu ajutorul caruia clientii companiei trebuiau sa ramana si mai satisfacuti de calitatea masinilor procurate si a serviciilor prestate de Mercedes-Benz, iata ca tot mai mult vin primele rezultate pozitive. Potrivit ultimului studiu de satisfactie a clientilor efectuat de J.D. Power in Germania, Mercedes-Benz are are cei mai satisfacuti clienti in segmentul premium, dupa ce a iesit invingator in categoria de satisfactie in urma serviciilor prestate. Este de mentionat ca potrivit aceluiasi studiu efectuat cu putin timp in SUA, Mercedes-Benz S Class a fost declarat cel mai bun din clasa sa, dupa ce proprietarii de astfel de modele au ramas la fel de satisfacuti de acestea chiar si dupa 3 luni de la data procurarii.

In acest an, studiul J.D. Power efectuat in Germania, a chestionat online 16.283 conducatori auto care isi conduc automobilele deja de doi ani, timp in care au acumulat 30.000 km. Astfel, toti cei chestionat au parcurs impreuna o distanta de 500 mln km, iar totalul de 113 modele au fost grupate in 8 segmente. Mercedes-Benz a iesit castigator in segmentul premium, dupa ce clientii sai s-au declarat foarte satisfacuti la categoria de satisfactie in urma serviciilor prestate.

Totusi, modelele Mercedes au obtinut rezultate bune si la categoriile de satisfactie in urma automobilului procurat. Studiul a aratat ca proprietarii modelului Mercedes-Benz CLK sunt cei mai satisfacuti de vehiculele sale printre toti detinatorii de vehicule sport, in timp ce, proprietarii modelului E Class (W211) se afla printre cei mai satisfacuti din segmentul Executive/Luxury.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!