Prima pagină  »  Ştiri  »  Mercedes-Benz S Class este cel mai bun automobil din SUA
23 IULIE 2009, 10:32
1,877
0
Mercedes-Benz S Class este cel mai bun automobil din SUA
De Redactia PiataAuto.md
0
Institutul de cercetare a pietei auto din Statele Unite ale Americii, J.D. Power and Associates, au facut publice rezultatele ultimului studiu de satisfactie care a urmarit identificarea celui mai bun automobil din SUA dupa parerea proprietarilor de automobile. Potrivit acestuia, Mercedes-Benz S Class a primit cel mai mare punctaj, devenit prin rezultat pentru al treilea an consecutiv cea mai buna masina in segmentul sau, si mai pe nou, cel mai bun automobil la general.

Studiul APEAL (Automotive Performance, Execution and Layout Study) efectuat de institutul de cercetare a pietei automobilistice americane, J.D. Power and Associates, reflecta cat de satisfacuti sunt noii proprietari de automobile de noile sale achizitii, dupa ce le-au condus timp de trei luni intre Decembrie 2008 si Februarie 2009. Aproximativ 81.000 noi proprietari si-au dat verdictul in dependenta de un numar mare de aspecte cu ajutorul unui chestionar. Automobilele au primit puncte dupa mai multe aspecte ca: caracteristicile de manevrabilitate, design-ul exterior si interior, functionalitate, spatiu de depozitare a bagajelor, si chiar, cat e de mare sunetul emis in momentul inchiderii usilor.

Un total de maximum 1.000 de puncte putea fi obtinut, iar in urma rezultatelor, Mercedes-Benz S Class a primit 887 puncte – cel mai mare punctaj obtinut dintre toate categoriile. In asa mod, Mercedes-Benz S Class este castigator nu numai in segmentul sau, dar si la general, devenind cel mai bun automobil de pe piata americana. Este de mentionat faptul ca S Class este castigator in segmentul sau pentru a treia oara consecutiv, dupa ce a fost declarat invingator in anul 2007 si 2008.

De fapt, mai multe modele Mercedes au aratat rezultate bune, in asa mod Mercedes-Benz SLK a fost declarat castigator in segmentul sau, acumuland cu 28 puncte mai mult decat in anii precedenti. Imbunatatiri au fost observate si la alte modele ca M Class plus 10 puncte, R Class plus 7 puncte si C Class plus 6 puncte. Media punctajului general pentru toate modelele Mercedes-Benz este de 841 puncte, care este un rezultat remarcabil. Notele mari oferite germanilor sunt explicate de proprietari in primul rand prin reducerea consumului de combustibil si al emisiilor de CO2.

Rezultatele bune ale modelelor Mercedes-Benz inregistrate la studiile de cercetare a satisfactiei cumparatorilor nu sunt singurele. Modelele Mercedes-Benz au fost recunoscute drept cele mai bune si de studiul german de satisfactie a cumparatorilor, astfel potrivit acestuia Mercedes-Benz CLK si-a surclasat la general toti rivalii, iar E Class a prevalat in segmentul de lux.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!