Prima pagină  »  Ştiri  »  Opel lanseaza o noua gama de modele LPG
24 IULIE 2009, 16:52
1,815
0
Opel lanseaza o noua gama de modele LPG
De Redactia PiataAuto.md
1
Opel va oferi pe viitor clientilor sai 5 noi modele LPG (Liquefied Petroleum Gas) care vor fi: Opel Corsa 1.2, Corsa 1.4, Meriva, Astra station wagon, si Zafira. In asa mod, compania isi va largi gama de modele ecoFLEX, care sunt alimentate cu combustibil alternativ, care vor putea rula atat pe benzina, cat si pe gaz, toate fiind dotate cu doua rezervoare, unul pentru benzina si al doilea pentru gaz.

Noile modele din gama Opel LPG sunt : Opel Corsa de 1.2 litri LPG ecoFLEX cu 78 cai-putere si emisii CO2 de 127 g/km; Opel Corsa 1.4 litri LPG ecoFlex cu 87 cai-putere si emisii C02 de 129 g/km; Opel Meriva 1.4 litri LPG ecoFLEX cu 87 cai-putere si emisii CO2 de 129 g/km; Opel Astra station wagon de 1.6 litri LPG ecoFLEX de 108 cai-putere si emisii CO2 de 142 g/km; si Opel Zafira de 1.8 litri LPG ecoFLEX cu 136 cai-putere si emisii CO2 de 159 g/km.

Combustibilul cu care ruleaza noile Opel LPG este schimbat automat, dar poate fi schimbat si manual prin apasarea unui buton. Rezervorul pentru gaz este localizat sau in locul rotii de rezerva in cazul lui Corsa, Meriva, Astra, iar pentru Zafira, acesta este amplasat sub podea. In caz ca utilizeaza ambele rezervoare, autonomia automobilelor este mult mai mare, spre exemplu, Opel Astra station wagon LPG poate rula 1.300 km pana la urmatoarea alimentare.

LPG (Liquefied Petroleum Gas) care este cunoscut pe piata Republicii Moldova ca “gaz propan”, este unul din cei mai populari combustibili alternativi, fiind folosit de peste 13 mln de automobile in intreaga lume. Doar in Europa sunt peste 25.500 statii de alimentare cu LPG, dintre care peste 5.000 in Germania. Cele mai mari piete de desfacere pentru noua gama de modele Opel LPG este Franta si Germania.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!