Prima pagină  »  Ştiri  »  Start bun pentru noul Mercedes-Benz E Class
28 IULIE 2009, 14:24
1,912
0
Start bun pentru noul Mercedes-Benz E Class
De Redactia PiataAuto.md
0
Noul Mercedes-Benz E Class lansat in primavara acestui an, satisface toate asteptarile si se mandreste cu 40.000 exemplare vandute pana in prezent, care deja si-au intalnit proprietarii. Insa compania Mercedes se asteapta la vanzari si mai considerabile pentru urmatoarea perioada, care vor fi generate de noua versiune wagon, ce va fi lansata in Septembrie 2009 pe pietile din America de Nord si China.

Actualii proprietari sunt foarte fericiti de pe urma noii masini, iar impreuna cu succesul pe care l-a avut modelul anterior, noul Mercedes-Benz E Class cucereste tot mai multi europeni. De fapt, noul model este deja lider in Europa in clasa sa dupa vanzari, iar varianta coupe este din ce in ce mai populara datorita stilului dinamic, design-ului unic si noii generatii de propulsoare. Anume ultimele sunt intr-un fel cheia succesului pentru E Class, iar motoarele “verzi”, au facut ca Mercedes E Class sa consume cel mai putin in clasa sa, chiar daca puterea propulsoarelor cu patru cilindri este mare.

Ca exemplu poate fi adusa versiunea E 200 CDI BlueEFFICIENCY, care are sub capota un propulsor diesel de 136 cai-putere, ce consuma doar 5.2 litri la 100 km. Din propulsoarele pe benzina se poate mentiona cel de 184 cai-putere de pe versiunea E 200 CGI BlueEFFICIENCY, care in ciuda puterii considerabile consuma doar 7.2 litri la 100 km. Coupe-ul la randul sau se poate lauda cu versiunea E 250 CDI BlueEFFICIENCY, care consuma miraculos doar 5.1 litri, si a carui indice al emisiilor CO2 de 135 g/km l-au facut cel mai “curat” din clasa sa.

Noul Mercedes-Benz E Class este caracterizat nu numai de propulsoarele eficiente, dar si de grija pe care o poarta conducatorului si pasagerilor. Acestia sunt paziti de sisteme ca Lane Keeping Assist (de functionarea careia va puteti convinge in materialul video din rubrica Video Automobilistic), Speed Limit Assist si Night View Assist. Aceste sisteme il fac pe E Class extrem de inteligent, deoarece el poate reactiona promt pentru a evita accidentele rutiere, sau pentru a minimiza din consecintele acestora.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!