Prima pagină  »  Ştiri  »  Astronautii chinezi aleg Volvo S80L
18 AUGUST 2009, 10:21
1,699
0
Astronautii chinezi aleg Volvo S80L
De Redacţia PiataAuto.md
0
Patru astronauti chinezi care au incheiat cu succes misiunile spatiale Shenzhou-5 si Shenzhou-7 au ales Volvo S80L ca vehicul personal. Astronautii Yang Liwei, Zhai Zhigang, Liu Boming si Jing Haipeng sunt adevarati eroii in tara sa, deoarece anume acestia au efectuat prima misiune spatiala pentru Republica Populara Chineza in anul 2003, care a fost un mare succes si un pas imens pentru programul spatial chinez.

Volvo S80L i-a cucerit din prima pe cei patru astronauti care l-au ales in mare parte din trei motive... In primul rand, Volvo S80L este un model produs in totalitate in China si dedicat pentru piata chineza. In al doilea rand, marca Volvo este una din cele mai apreciate in China care inspira incredere proprietarilor sai. In al treilea rand, Volvo S80L le ofera un puternic sentiment de siguranta astronautilor.

Amintim ca Volvo S80L este o limuzina de clasa premium care a fost lansata in Martie 2009. Acest model a mostenit design-ul si tehnologiile moderne regasite si pe Volvo S80. Fiind o versiune Long, ampatamentul a fost marit cu 140 mm, in timp ce exteriorul si interiorul au fost concepute in totalitate pentru clientii chinezi.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!