Prima pagină  »  Ştiri  »  O noua opera de arta – Bugatti SangBleu
17 AUGUST 2009, 13:41
1,880
0
O noua opera de arta – Bugatti SangBleu
De Redacţia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
Pentru a continua serbarea celor 100 ani de istorie, Bugatti a prezentat de curand noua sa elaborare - SangBleu, un derivat al decapotabilei Grand Sport, dar care are un exterior unic de felul sau. Si cum nici unde in lume Bugatti SangBleu (Sange albastru) nu putea fi prezentat cu mai mult rafinament si clasa, acesta a fost dezvaluit la Concours d’Elegance Pebble Beach, cel mai prestigios concurs de eleganta din lume, acolo unde exclusivitatea si luxul este la el acasa.

Bugatti SangBleu pune accentul pe culori si pe materialele utilizate, introducand o combinatie inovativa dintre fibra de carbon de culoare albastra si aluminiul slefuit. Efectul viziual livrat de SangBleu este absolut exceptional, iar in caz ca acesta este privit de sus, carbonul de culoare albastra ce porneste din fata pe acoperis spre spatele impunator al masinii, releva un sentiment de fluiditate si de sportivitate.
Discurile au si ele un design exceptional… Fiind inspirate de cele de pe Grand Sport Roadster, discurile din aliaj usor sunt caracterizate de nuantele Midnight Blue si Diamond Cut. Interiorul a fost elaborat special pentru evenimentul de la Pebble Beach, iar astfel este finisat cu piele Gaucho ce se combina perfect cu materialele de la exterior, creand o aparenta eleganta si armonioasa.

Pana in prezent, peste 250 unitati Bugatti Veyron au fost vandute, dintre care 215 au fost deja livrate clientilor. In Iunie 2009, Bugatti a dat startul productiei noului decapotabil Veyron Grand Sport, care deja a fost procurat de 20 clienti instariti, un rezultat impresionant luand in consideratie pretul de peste 1 mln Euro per unitate.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!