Prima pagină  »  Ştiri  »  Premiera mondiala la Concours d’Elegance Pebble Beach - Bentley Mulsanne!
17 AUGUST 2009, 18:23
1,748
0
Premiera mondiala la Concours d’Elegance Pebble Beach - Bentley Mulsanne!
De Redacţia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
Mulsanne – acesta este numele noului Bentley cu informatiile despre care ne tot incita compania in ultimul timp. Iata ca anume in cadrul Concursului de Eleganta Pebble Beach compania britanica a hotarat sa-si dezvaluie noul model, care a debutat aici in premiera mondiala. Bentley Mulsanne face parte din clasa Gran Turismo, unde doreste sa devina lider incontestabil chiar daca va fi nevoit sa infrunte concurenta acerba din acest segment.

Idea noului produs a pornit de la al doilea model Bentley ce a fost elaborat in totalitate de companie la inceputul anului 1930. Pe atunci, Mulsanne era propulsat de un motor cu 8 cilindri care accelera automobilul pana la 180 km/h, instituind astfel noi standarte in clasa sa chiar de la inceputurile erei automobilistice. La standul companiei Bentley, au fost expuse ambele modele care demonstrau evolutia impresionanta de-a lungul anilor a companiei Bentley, dar si aspiratiile sale de viitor.
Noul Bentley Mulsanne numele caruia provine de la unul din segmentele drepte ale renumitului circuit LeMans, nu ascunde ca are tangente cu limuzinele Bentley GT, acest fapt fiind confirmat si de design-erii companiei care au declarat ca prin intermediul acestui model s-a incercat trecerea de la istorie la modernism.

Mai multe detalii despre noul Bentley Mulsanne vor fi facute in scurt timp, odata cu dezvaluirea sa la Salonul Auto de la Frankfurt ce va avea loc in Septembrie 2009. Totusi este cunoscut faptul ca vanzarile noului model vor incepe la mijlocul anului viitor, atunci cand Mulsanne isi va lua in totalitate locul de nava amiral al gamei de modele Bentley.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!