Prima pagină  »  Ştiri  »  Stil si eleganta! Toate in noul Smart fortwo edition highstyle
4 SEPTEMBRIE 2009, 14:39
1,485
0
Stil si eleganta! Toate in noul Smart fortwo edition highstyle
De Redacţia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
Smart intalneste venirea toamnei cu o noua editie speciala a modelului fortwo, care acum este caracterizat de calitate, materiale fine si aparenta neobisnuita. Noul smart fortwo edition highstyle dispune de o nuanta a caroseriei exclusiva, dar si de un interior unde predomina armonia intre piele si materialele din stofa. Pretul pentru noul model in Germania se va situa intre 15.000 si 16.000 Euro.

Pe langa exteriorul fascinant si confortul de la interior, edition highstyle ofera standart programul automatizat de schimbare a treptei de viteze softouch, geamuri actionate electric, aer conditionat cu mentinerea automata a temperaturii, trapa panoramica, sistem audio, servodirectie electrica si scaune incalzite.

Smart fortwo edition highstyle va putea fi propulsat de doua motoare a caror putere este de 71 si 84 cai-putere. Versiunea cu 71 cai-putere este dotata standart cu sistemul automatizat start/stop care reduce considerabil consumul de combustibil din moment ce opreste automat propulsorul cand viteza scade sub 8 km/h.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!