Prima pagină  »  Ştiri  »  Audi este lider mondial in segmentul vehiculelor cu tractiune integrala
5 OCTOMBRIE 2009, 15:18
1,254
0
Audi este lider mondial in segmentul vehiculelor cu tractiune integrala
De Constantin Mihalachi
0
Aceasta este concluzia la care a ajuns Asociatia Industriei Auto din Germania, potrivit careia nici o alta marca nu vinde la fel de multe vehicule cu tractiune integrala, cum o face Audi. De la inceputul anului pana in August, Audi a produs 190.500 vehicule cu tractiune integrala quattro, ceea ce ar insemna ca fiecare al treilea vehicul Audi este echipat cu aceasta tehnologie.

Lansat la sfarsitul anului 2008, Audi Q5 se bucura de cel mai mare succes, datorita celor peste 63.100 unitati comercializate de la inceputul anului curent, unde 47.930 unitati au fost comercializate doar in Europa. Acest indice se asteapta sa creasca, deoarece incepand cu Octombrie 2009, Q5 va fi asamblat nu doar in Ingolstadt, dar si in China. Datorita acestui pas, Audi intentioneaza sa-si extinda pozitia de lider in segmentul premium, unul care potrivit previziunilor este cel mai mare din acest an.

Incepand cu anul 2011, un nou membru se va alatura familiei Audi – noul Q3, model pentru care compania inregistreaza un interes mare pe piata…
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!