Prima pagină  »  Ştiri  »  Cursurile YouDrive@Porsche au demarat pe Silverstone
20 OCTOMBRIE 2009, 14:07
1,870
0
Cursurile YouDrive@Porsche au demarat pe Silverstone
De Constantin Mihalachi
1
Renumitul circuit britanic Silverstone nu are parte de liniste nici pentru macar o zi… Weekend-ul trecut au inceput cursurile de perfectionare a stilului de conducere YouDrive@Porsche oferit de reprezentanta Porsche din Marea Britanie si care va dura si pe parcursul anului 2010. Astfel, un grup de 70 entuziasti auto insotiti de partenerii sai au venit pe Silverstone pentru a se pune pe sine insasi, cat si pe masinile sale unor teste grele, dar si pentru a deveni soferi cat mai buni.

In cadrul cursurilor, doritorii au avut ocazia sa-si stapaneasca automobilul pe gheata, sau pe alte suprafete cu aderenta redusa, cat si sa incerce un Porsche 911 pe legendarul circuit britanic. Chiar daca evenimentul a fost organizat de Porsche, in acadrul acestuia au mai participat automobile precum Aston Martin, Audi, Honda S2000, Mazda MX-5, Nissan 350Z, sau chiar Volvo 440.

Cursul combina atat etape practice, in cadrul carora conducatorii incearca la propriu sa-si stapaneasca masinele, dar si lectii teoretice sustinute de prezentatoarea emisiunii britanice de profil Fifth Gear – Vicki Butler-Henderson, in cadrul carora participantii au discutat tehnici de manevrabilitate utilizate zilnic. In final, cursul implica o serie de teste de fitness care au fost create impreuna cu pilotul echipei de Formula 1 – Red Bull F1 – Mark Webber, cel care va da sfaturi pretioase participantilor despre reactia conducatorului la diferite viteze.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!