Prima pagină  »  Ştiri  »  FAW a creat o limuzina din segmentul Luxury Premium
16 OCTOMBRIE 2009, 13:12
1,789
0
FAW a creat o limuzina din segmentul Luxury Premium
De Cosmostar
1
Dupa cum anunta distribuitorul exclusiv al automobilelor FAW in Republica Moldova, compania “Cosmostar”, cu ocazia evenimentului de celebrarea a 60 ani de la formarea Republicii Populare Chineze, a avut loc prezentarea noii limuzine FAW Hong Qi HQE ce face parte din segmentul Luxury Premium.

Cu referinta la reprezentantii companiei FAW, agentia “Sinhua” anunta ca vehiculul blindat cu masa de 4.5 tone dispune de 6.4 metri lungime, 2.05 metri latime si 1.72 metri inaltime. Sub capota este amplasat un propulsor V12 cu o putere de aproximativ 400 cai, care a fost elaborat in totalitate de compania FAW.

Design-ul vehiculului Hong Qi este caracterizat de semne traditionale chineze. Dupa declaratiile directorului de productie FAW, Guo Shitsun, grila radiatorului aduce aminte de un evantai batranesc, iar farurile spate au forma lampilor traditionale chineze. Mai este anuntat faptul ca in viitor limuzina construita in totalitate manual va putea fi procurata la un pret de 450.000 Dolari SUA.


Interesant este faptul ca in cadrul saloanelor auto, FAW a demonstra un alt automobil , cu numele Hong Qi. Insa aceasta infatisare extravaganta nu a fost acceptata de clienti. Astfel s-a decis ca automobilul sa dispuna de un design retro, in stilul automobilelor guvernamentale Hongqi CA770 modelul anilor 1958-64. In asa mod, automobilul a fost produs pana in anul 1983 .
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!