Prima pagină  »  Ştiri  »  Honda anunta premierele pentru Tokio
6 OCTOMBRIE 2009, 17:00
1,598
0
Honda anunta premierele pentru Tokio
De Constantin Mihalachi
0
GALERIE FOTO (32 IMAGINI)
Compania Honda Motor a anuntat de curand linia de modele formate din autoturisme de serie si concepte, motociclete, unitati noi de propulsie si alte produse pe care le va prezenta la Salonul Auto de la Tokio. Pentru a demonstra ca compania elaboreaza unitati mobile de diferite tipuri, Honda isi va expune produsele pe suprafata celui mai mare stand de la editia 41 a Salonului Auto de la Tokio.

Suprafata stand-ului, Honda a impartit-o in trei parti, zona HELLO!, zone de automobile, si zona dedicata motocicletelor. In zona HELLO! (Honda Electric mobility Loop) publicul va avea ocazia sa admire tehnologii bazate pe energia electrica, aici se includ automobile, motociclete, unitati de propulsie. Astfel aici compania va expune modele ca Honda FCX Clarity – vehicul electric bazat pe energia electrica produsa de hidrogen, EV-N – vehicul electric a carui energie este stocata in bateriile electrice; EV-Cub – motocicleta electrica; EV-MONPAL – dispozitiv mobil personal ; U3-X – dispozitiv mobil personal care utilizeaza tehnologia de control al balantei preluata de la robotul ASIMO; LOOP – un instrument portabil de comunicatie care permite persoanelor si vehiculelor sa comunice intre ele.

Zona dedicata automobilelor se va baza pe modele hybrid, astfel, deja existentului model hybrid Honda Insight, ce a fost prezentat in Februarie 2009, i se va alatura CR-Z Concept 2009 – un hybrid ce va debuta in premiera mondiala, si Honda Skydeck – un MPV hybrid ce poate transporta pana la 6 pasageri. Alte modele ce vor fi prezentate intre 24 Octombrie si 04 Noiembrie la Tokio, vor fi Step WGN si Step WGN Spada – doua modele a caror lansare in Japonia va avea loc in Octombrie 2009, cat si noul Civic Type R Euro – model ce va fi lansat in Japonia in Noiembrie 2009.

Daca este sa vorbim despre motociclete, in premiera mondiala va fi prezentata CB 1100 – motocicleta dotata cu propulsor cu 4 cilindri, VFR 1200F motocicleta din clasa sport touring care de altfel este prima motocicleta cu dublu ambreiaj. Alte modele prezentate la Tokio vor fi Honda CBR 1000 RR si CBR 600 RR.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!