Prima pagină  »  Ştiri  »  Inspectie de rang inalt la noua uzina Volkswagen
5 OCTOMBRIE 2009, 11:01
1,282
0
Inspectie de rang inalt la noua uzina Volkswagen
De Constantin Mihalachi
0
Pentru a fi la curent cu etapa la care se afla constructia noii fabrici Volkswagen din America de Nord, Christian Wulff, primul ministru al Saxoniei de Jos, fiind acompaniat de o intreaga delegatie de reprezentanti ai industriei automobilistice, a hotarat sa inspecteze noua uzina Volkswagen din Chattanooga.

Chiar daca temelia uzinei a fost pusa la inceputul anului 2009, toate cladirile de pe suprafata de 5.6 km patrati sunt deja ridicate, iar incepand cu anul 2010 se va da startul lucrarilor de interior, cat si de dotare a halelor de asamblare cu tehnologia necesara. La moment aici lucreaza 150 persoane, dintre care si cativa experti germani, insa odata ce va fi inceputa asamblarea nemijlocita a masinilor, la uzina Volkswagen din Chattanooga vor lucra peste 2.000 de angajati.

Noua uzina este considerata drept un element foarte important pentru intreg grupul Volkswagen, mai ales ca obiectivul acesteia este de a tripla numarul vehiculelor Volkswagen vandute anual in Statele Unite ale Americii pana la 800.000 unitati. Noua uzina isi va incepe activitatea in anul 2011, atunci cand va fi dat startul asamblarii unui nou model Volkswagen dedicat doar pentru piata nord americana. Capacitatea anuala a uzinei din Chattanooga este de 150.000 unitati.
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!