Prima pagină  »  Ştiri  »  Mercedes-Benz C 63 AMG este si mai furios!
22 OCTOMBRIE 2009, 11:09
2,023
0
Mercedes-Benz C 63 AMG este si mai furios!
De Constantin Mihalachi
0
Daca cineva credea pana acum ca Mercedes-Benz C63 AMG nu este indeajuns de puternic sau rapid, ar trebui sa incerce pachetul optional Performance Package Plus, cel care adauga si mai multa furie in cel mai sportiv C Class. Datorita acestui pachet, puterea sport car-ului a crescut cu 30 cai-putere pana la 487 cai, astfel acesta s-a apropiat si mai mult de puterea modelului de curse C Class DTM, care dispune de 500 cai-putere.

Surplusul de putere a fost obtinut datorita imbunatatirilor efectuate la V8-ul AMG de 6.3 litri natural aspirat, care a preluat pistonii forjati, bielele si arborele cotit de la noul SLS AMG, modificari ce au dus la o reducere de greutate de 3 kg. Datorita puterii mai mari, inginerii au adaptat si sistemul de franare, care acum ofera o stabilitate si mai mare datorita discurilor compuse.

Dotat cu pachetul Performance Package Plus, C63 AMG accelereaza in 4.4 secunde (fata de 4.5 secunde), iar viteza maxima este limitata la 250 km/h. Acest pachet va fi disponibil pentru ambele versiuni sedan si estate.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!