Prima pagină  »  Ştiri  »  Mercedes-Benz, premiant multiplu in cel mai mare sondaj european, Internet Auto
2 OCTOMBRIE 2009, 18:41
1,560
0
Mercedes-Benz, premiant multiplu in cel mai mare sondaj european, Internet Auto Award
De Ilie Toma
1
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
Cel mai mare portal auto din Germania, AutoScout24, a desfasurat de curand un sondaj de amploare la nivel european, la care au participat peste 250 000 de utilizatori ai portalului. Fiind considerat cel mai mare sondaj de acest fel, rezultatele lui au o importanta deosebita pentru producatorii auto, reflectand excelent preferintele publicului european in lumea auto.

In editia din acest an, Mercedes-Benz a fost producatorul care s-a bucurat de cele mai multe distinctii, obtinand locul 1 la patru categorii.

Mercedes-Benz B-Class a fost votat de public drept cel mai popular van, participantii sondajului apreciind modul in care modelul reuseste sa combine avantajele mai multor concepte de vehicule: B-Class dispune de un design dinamic asemeni unui sedan sport, dimensiuni exterioare ale unui automobil compact, spatiu interior al unei limuzine largi si modularitatea unui minivan in transformari interioare.

Noul Mercedes-Benz SLS AMG Gullwing, care si-a facut debutul public la Frankfurt, a fost votat ca fiind cel mai popular model prezentat in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, obtinand cea mai mare apreciere din partea publicului dintre cele 27 de modele noi prezentate. Prin urmare, chiar in primele zile de la debutul sau, noul Gullwing reuseste sa-si adjudece primul trofeu!

Editorii portalului auto au votat proiectul “e-mobility Berlin”, reflectat de PiataAuto.md in stirile noastre, drept cea mai buna initiativa de mediu. In cadrul proiectului, cei de la Daimler, in colaborare cu guvernul Germaniei, autoritatile Berlinului si compania germana RWE, dezvolta prima infrastructura de scara larga pentru alimentarea automobilelor electrice in Berlin. Ca urmare a acestui proiect, berlinezii ar trebui sa dispuna de toate conditiile pentru a conduce in regim zilnic automobile electrice, cu zero emisii pentru mediu. Proiectul prevede lansarea initiala sub forma de test, dupa stabilirea primara a retelelor de alimentare, a 100 de vehicule propulsate electric. Vehiculele folosite de Daimler pentru perioada de testare vor fi Mercedes-Benz A-Class cu propulsie electrica si Smart fortwo, de asemenea cu propulsie electrica. Livrarile acestor vehicule vor incepe la sfarsitul acestui an.

Mercedes-Benz a mai obtinut o distinctie importanta si in categoria “Cea mai buna inovatie”, publicul votand sistemul SPLITVIEW al germanilor pe primul loc. Acest sistem a debutat pe noul S-Class si permite vizualizarea pe acelasi monitor a doua transmisii diferite de semnal, fiecare fiind vizibila din unghiul unuia din pasageri. In timp ce soferul poate, spre exemplu, urmari sistemul de navigare, pasagerul din dreapta poate urmari, pe acelasi monitor, un film.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!